Donkere comedy-thriller met Uma Thurman en Samuel L. Jackson vanaf volgende week in de bioscoop

Films
woensdag, 08 november 2023 om 21:43
aryhlwtxjow8urljjsptn5788ge
Vanaf volgende week schitteren Uma Thurman en Samuel L. Jackson samen in de hoofdrol van de nieuwe bioscoopfilm "The Kill Room." De veelbelovende thriller, met een donker humoristisch randje, neemt het publiek mee in een intrigerende wereld van kunst en misdaad. Met een topcast en een meeslepend verhaal, belooft "The Kill Room" een vermakelijke bioscoopervaring te worden.
Uma Thurman speelt de rol van Patrice Capullo, een kunsthandelaar die worstelt met haar carrière en ongewild verstrikt raakt in illegale activiteiten. Haar leven neemt een onverwachte wending wanneer ze wordt benaderd door de raadselachtige Gordon Davis, vertolkt door de iconische Samuel L. Jackson.
15ygrfaujbwu9tsxwdgwpa5we0d 1140x570
Still 'The Kill Room' via TMDB
Davis doet Patrice een onweerstaanbaar voorstel: geld witwassen via haar kwakkelende kunstgalerie. De uitdaging is echter dat ze een waardevol kunstwerk moet verkopen. Om dit te bewerkstelligen, roept Davis de hulp in van zijn medewerker Reggie, gespeeld door Joe Manganiello, om een schilderij te creëren dat de kunstwereld op zijn kop zet en de hele industrie doet schudden.
Het plot neemt een duistere wending wanneer Patrice ontdekt wat Reggie werkelijk voor beroep uitoefent - hij is een professionele huurmoordenaar. Wanneer ze zich bewust wordt van het gevaar, begint ze een missie om de banden met Reggie te verbreken. Dit brengt haar echter in een benarde situatie, waarbij ze een gevaarlijke opdracht moet uitvoeren tijdens een kunsttentoonstelling in Miami.
the kill room st 2 jpg sd high 1140x570
Still 'The Kill Room' via DFW
Met Uma Thurman en Samuel L. Jackson aan de leiding, heeft deze thriller alle ingrediënten in huis voor een boeiende bioscoopervaring. Om alvast een voorproefje van de film te krijgen, bekijk hieronder de trailer. "The Kill Room" verschijnt vanaf 16 november in de bioscoop.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!