The Nerd Shepherd

Spectaculaire trailer van nieuwe Ghostbusters-film “Frozen Empire” onthuld

Ghostbusters

De nieuwste trailer van “Ghostbusters: Frozen Empire” is zojuist onthuld. De langverwachte film brengt de iconische Spengler-familie terug naar waar het allemaal begon: de beroemde brandweerkazerne in New York City. Maar deze keer staan ze er niet alleen voor, want ze bundelen hun krachten met de originele Ghostbusters. De wereld staat op het punt van bevriezen in een tweede ijstijd, en het is aan deze onverschrokken geestenjagers, oud en nieuw, om de dag te redden.

De trailer belooft een spectaculaire terugkeer van de geliefde Ghostbusters-franchise en introduceert een verhaallijn die zowel nostalgie als nieuwe avonturen combineert. Het meest opwindende aspect van “Ghostbusters: Frozen Empire” is ongetwijfeld de samenwerking tussen de originele Ghostbusters en de nieuwe generatie. 

LEES OOK | Legendarische fantasy-serie uit de 90’s nu te zien op SkyShowtime

Ghostbusters: The Frozen Empire
Still 'Ghostbusters: The Frozen Empire' via Universal Pictures

De nieuwe generatie Ghostbusters, bestaande uit Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor en Logan Kim, bundelt hun krachten met de originele Ghostbusters Dan Aykroyd, Ernie Hudson en Annie Potts. Hiermee speelt Sony slim in op zowel nieuwe kijkers als de generatie die opgroeide met de franchise, waardoor het onvermijdelijk lijkt dat “Ghostbusters: The Frozen Empire” een kaskraker zal worden.

De film, geregisseerd door Gil Kenan en geschreven door Jason Reitman en Gil Kenan, belooft de geest van het originele “Ghostbusters” uit 1984 te behouden als eerbetoon aan het werk van Dan Aykroyd en Harold Ramis. De producenten, Jason Reitman en Jason Blumenfeld, werken nauw samen met de ervaren geestenjagers van het eerste uur om de magie van de franchise weer tot leven te brengen.

Ghostbusters
Still 'Ghostbusters' via TMDB

Bereid je voor op een onvergetelijke bioscoopervaring, met zowel oude als nieuwe geestenjagers die de wereld redden van een ijzige ondergang. “Ghostbusters: The Frozen Empire” draait vanaf 28 maart in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de eerste spectaculaire trailer. Mis dit epische avontuur niet!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen