Win Gratis Weekendtickets voor de Wintereditie van Heroes Dutch Comic Con!

Films
woensdag, 08 november 2023 om 13:33
img 3994 scaled
De Wintereditie van Heroes Dutch Comic Con staat op het punt van beginnen, en op 18 en 19 november zal de Jaarbeurs in Utrecht opnieuw bruisen van films, series, games en alles wat met popcultuur te maken heeft. Als klap op de vuurpijl bieden we je de kans om 2 sets van 2 gratis weekendtickets te winnen! Dit is jouw kans om een foto te scoren met niemand minder dan de ster van Lord of the Rings, Elijah Wood, of de Nederlandse Marvel-actrice Famke Janssen.
Talloze stands met de coolste merchandise, boeiende en leerzame workshops, en een overvloed aan opvallende ‘props’ en cosplayers maken dit evenement onmisbaar voor iedereen met een passie voor nerdcultuur. Lees verder voor meer informatie over het evenement en ontdek hoe jij kans kunt maken op die felbegeerde gratis tickets!
img 3959 1140x570
Still 'HDCC' via The Nerd Shepherd
Op de beursvloer vind je een overvloed aan stands waar je de meest begeerlijke merchandise kunt bemachtigen, of je nu op zoek bent naar verzamelobjecten, actiefiguren, kunst of cosplaybenodigdheden. HDCC biedt daarnaast een breed scala aan workshops, waar experts en professionals je de kneepjes van bijvoorbeeld het streamers- vak bij kunnen brengen.
Dit jaar krijg je de kans om persoonlijk kennis te maken met enkele van de meest geliefde sterren. Elijah Wood, bekend als Frodo in The Lord of the Rings, en Famke Janssen, die je wellicht herkent van haar rol als Jean Grey in de X-Men-films, zullen aanwezig zijn voor handtekeningen en fotosessies. Voor het volledige programma, een lijst van gasten en meer informatie over Heroes Dutch Comic Con, kun je een kijkje nemen op hun officiële website.
img 3991 kopie 1140x570
Still 'HDCC' via The Nerd Shepherd

Win gratis weekendtickets voor Heroes Dutch Comic Con

Als klap op de vuurpijl maak je ook nog eens kans op gratis weekendtickets voor Heroes Dutch Comic Con! Het enige wat je hoeft te doen, is onze Facebook-pagina en die van HDCC te liken en een antwoord te geven op de volgende vraag: "Wat is jouw favoriete en meest iconische filmpersonage, en waarom?" Plaats je reactie onder dit artikel of mail het naar [email protected]!
Houd je spambox goed in de gaten, want we zullen de gelukkige winnaars via het opgegeven e-mailadres op de hoogte brengen! Dit is jouw kans om de betoverende wereld van Heroes Dutch Comic Con binnen te stappen en je passie voor popcultuur te vieren, en wie weet loop je wel zij aan zij met de sterren jouw favoriete film of serie.