"Spider-man: Across the Spider-Verse" producent onthult plannen voor Spider-Woman en live-action Miles Morales film!

Films
donderdag, 01 juni 2023 om 11:45
dlebycnmdwxtjfhnicbyhudz5ej
Spider-Man: Across the Spider-Verse heeft eindelijk de bioscopen bereikt en de producenten van de trilogie richten hun aandacht nu op het derde deel, genaamd "Beyond the Spider-Verse", dat volgend jaar uitkomt. Maar, inmiddels is ook duidelijk geworden dat het 3e deel in de Spider-Verse trilogie niet het enige Spider-man project is waar aan gewerkt wordt.
Producent Amy Pascal heeft laten weten dat er wordt gewerkt aan een Spider-Woman film en een live-action Miles Morales film. "Je zult het allemaal gaan zien, het gaat allemaal gebeuren." Producent Avi Arad hintte dat we al vrij snel een "Spider-Woman" film te zien zullen krijgen. "Ik kan het je nog niet vertellen, maar het komt eraan," zei hij.
Pascal zei ook dat er nog steeds wordt gewerkt aan een vierde "Spider-Man" film met Tom Holland en Zendaya, maar dat de schrijversstaking de ontwikkeling heeft stilgelegd. "Gaan we nog een film maken? Natuurlijk wel," zei ze. "We zijn bezig, maar door de schrijversstaking werkt niemand op dit moment. We steunen elkaar en zodra ze klaar zijn, gaan we van start."
"Spider-Man: Across the Spider-Verse", geregisseerd door Joaquim Dos Santos, Justin K. Thompson en Kemp Powers, is vanaf vrijdag 2 juni te zien in de bioscoop. De cast bestaat uit Issa Rae, Daniel Kaluuya, Jason Schwartzman, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Rachel Dratch, Shea Whigham, Leland "Metro Boomin" Wayne, Ziggy Marley, Ayo Edebiri en Danielle Perez.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!