"That 70's Show"-ster riskeert levenslange gevangenisstraf na verkrachtingen en drogering

Overig
donderdag, 01 juni 2023 om 11:06
bkcutdunatnofkbt67ga7xjipnk
Danny Masterson, bekend van zijn rol als Steven Hyde in de populaire serie 'That '70s Show', bevindt zich momenteel in een juridisch proces. Hij wordt beschuldigd van het drogeren en verkrachten van drie vrouwen in afzonderlijke, maar vergelijkbare incidenten. Als Masterson schuldig wordt bevonden, kan hij een straf verwachten variërend van 45 jaar tot levenslang.
Dit is niet de eerste keer dat Danny Masterson met deze beschuldigingen wordt geconfronteerd. De eerste aanklacht werd nietig verklaard omdat de jury geen overeenstemming kon bereiken. Echter, deze keer hebben de aanklagers zich gericht op de beschuldiging dat Masterson zijn slachtoffers zou hebben gedrogeerd. Tijdens het proces waren meerdere familieleden van de acteur aanwezig, waaronder zijn vrouw Bijou Phillips.
1ho8mhqosd1vcn3i1iizcsc6igu 1140x570
Still 'That 70's Show' via TMDB
Elk van de drie vermeende slachtoffers heeft haar verhaal gedaan in de rechtszaal. Volgens hun getuigenissen zouden ze allemaal in afzonderlijke incidenten zijn verkracht in het huis van Masterson in Los Angeles. Een vierde vrouw heeft ook getuigd, maar haar beschuldigingen zijn niet in de aanklacht opgenomen. Vanwege de verjaringstermijn in Californië moet Masterson schuldig worden bevonden voor ten minste twee van de drie aanklachten om te voorkomen dat de zaak wordt verworpen vanwege verjaring.
Het proces heeft veel aandacht getrokken vanwege de bekendheid van Masterson. Het illustreert de voortdurende strijd om gerechtigheid binnen de entertainmentindustrie en werpt een schaduw op de reputatie van de voormalige 'That '70s Show'-ster. Ongeacht de uitkomst van deze zaak zal het ongetwijfeld gevolgen hebben voor Masterson's carrière en persoonlijke leven.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!