Spectaculaire Sci-Fi film "The Creator" Onthult Eerste Beelden: een Meesterwerk van de Makers van "Rogue One: A Star Wars Story"! - Bekijk nu de Trailer!

Films
donderdag, 18 mei 2023 om 11:01
xmzru4uhevv3khog3efq16vhhyk
De eerste trailer voor "The Creator", geregisseerd door Gareth Edwards, is nu te zien en geeft een voorproefje van de aankomende sciencefiction actie-avonturenfilm met John David Washington in de hoofdrol.
Te midden van een toekomstige oorlog tussen de mensheid en de krachten van kunstmatige intelligentie, wordt Joshua (Washington), een geharde ex-special forces agent die rouwt om de verdwijning van zijn vrouw (Chan), gerekruteerd om de Creator op te sporen en te doden. De Creator is de ongrijpbare architect van geavanceerde AI en heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om de oorlog en zelfs de mensheid te beëindigen. Joshua en zijn team reizen door vijandelijk gebied, naar het duistere hart van door AI bezet gebied om te ontdekken dat het vernietigende wapen dat hij opdracht heeft gekregen te vernietigen, een AI is in de vorm van een jong kind.
De trailer van The Creator onthult ook de releasedatum, die momenteel gepland staat voor 29 september 2023. The Creator wordt geregisseerd door Gareth Edwards (Rogue One: A Star Wars Story, Godzilla) en het scenario is geschreven door Edwards en Chris Weitz, gebaseerd op een verhaal van Edwards. Naast Washington spelen ook Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog), nieuwkomer Madeleine Yuna Voyles en Academy Award-winnares Allison Janney (I, Tonya) een rol in The Creator.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!