Leonardo DiCaprio onthult Exclusief de Eerste Beelden van: "The Killers of the Flower Moon" - Bekijk Nu de Trailer!

Films
donderdag, 18 mei 2023 om 15:38
2o6kwnw9xoximmovkvcvb8jjmo7
De trailer van "The Killers of the Flower Moon" is uitgebracht via Twitter door Hollywood-ster Leonardo DiCaprio. De bijna twee minuten durende trailer toont veel nieuwe beelden van de dramafilm, die bijna drie en een half uur zal duren. De film zal op 6 oktober 2023 in beperkte bioscopen te zien zijn, voordat hij op 20 oktober een release krijgt via Apple TV+.
Killers of the Flower Moon vertelt het verhaal van de brute moorden die plaatsvonden tijdens de poging van blanke kolonisten om het land van een Osage-familie in Oklahoma te ontnemen, waar enkele van 's werelds meest waardevolle olievelden zich bevonden. Deze samenzwering van diefstal, terreur en genocide heeft bijgedragen aan de oprichting van de FBI.
"Killers of the Flower Moon" herenigt Scorsese opnieuw met zijn langdurige samenwerkingspartners Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. Ze worden vergezeld door de met een Oscar bekroonde acteur Brendan Fraser, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Jason Isbell, Sturgill Simpson, Louis Cancelmi, William Belleau, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd en anderen.
De film wordt geregisseerd en geproduceerd door Scorsese, gebaseerd op een scenario dat hij samen met Eric Roth heeft geschreven. Het is een productie van Apple Studios, Imperative Entertainment en Appian Way Productions, met Dan Friedkin en Bradley Thomas als producenten.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!