Netflix deelt officiële trailer van nieuwe SpongeBob spin-off 'Saving Bikini Bottom'

Films
woensdag, 10 juli 2024 om 8:00
saving bikini bottom the sandy cheeks movie u 00 46 30 06
Vanaf 2 augustus keert SpongeBob SquarePants terug met een gloednieuw avontuur op Netflix. Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie plaatst Sandy Cheeks, de geliefde eekhoorn, in de schijnwerpers als de heldin die Bikini Bottom moet redden van de ondergang. De streamingdienst heeft zojuist de officiële trailer vrijgegeven van de nieuwe SpongeBob-film.
In Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie wordt de onderwaterstad Bikini Bottom plotseling uit de oceaan geschept door een duister bedrijf genaamd Marine Biology Lab. Sandy Cheeks, samen met SpongeBob SquarePants, gaat op een avontuurlijke reis naar haar thuisstaat Texas om hun stad te redden. Tijdens hun missie ontmoeten ze Sandy’s familie, wat leidt tot een reeks hilarische en spannende momenten.
De film is geproduceerd door Nickelodeon Animation Studios en geregisseerd door Liza Johnson, bekend van series zoals Dead to Me en Silicon Valley. Het scenario is geschreven door Kaz, een veteraan in de SpongeBob-wereld, samen met Tom Stern.
De vertrouwde stemmen van de originele serie keren terug in deze film. Carolyn Lawrence speelt Sandy Cheeks, Tom Kenny neemt de rol van SpongeBob SquarePants op zich, en Bill Fagerbakke spreekt de stem van Patrick Star in. Andere bekende stemmen zijn Clancy Brown als Mr. Krabs, Rodger Bumpass als Squidward, en Mr. Lawrence als Plankton. Daarnaast zijn er nieuwe stemmen zoals Johnny Knoxville, Craig Robinson en Grey DeLisle die de familie Cheeks tot leven brengen.
Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie is slechts het begin van een reeks geplande films die zich richten op de nevenpersonages van SpongeBob SquarePants. Netflix heeft al aangekondigd dat The Plankton Movie volgend jaar zal verschijnen, waarin Plankton, de eeuwige tegenstander van SpongeBob, centraal staat. Daarnaast kunnen fans uitkijken naar The SpongeBob Movie: Search for SquarePants, die in december 2025 in de bioscoop verschijnt.
Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie is vanaf 2 augustus te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!