'Het Gouden Uur'-regisseur Bobby Boermans werkt aan nieuwe thriller voor Netflix (Exclusief)

Films
maandag, 15 januari 2024 om 22:29
wq5ct08nu8ddvkcmtl1uwzqugo8
Mocro Maffia- en Het Gouden Uur-regisseur Bobby Boermans werkt momenteel aan een nieuwe aangrijpende thriller voor Netflix met de werktitel Hostage. De nieuwe film draait om een spannende gijzelingssituatie in het hart van Amsterdam, een gijzeling die de stad en het land in zijn greep houdt en wereldwijd de aandacht trekt.
De film schakelt heen en weer tussen de perspectieven van verschillende belangrijke personages die betrokken zijn bij deze intense gijzelingssituatie. We zien de angsten en zorgen van de gijzelaars en volgen tegelijkertijd de politie die alles op alles zet om de situatie op te lossen.

Hostage is een nieuw project van de makers van de hitserie 'Het Gouden Uur', onder regie van Bobby Boermans, bekend van onder andere 'Mocro Maffia' en 'Nieuwe Buren'. Het script is geschreven door Simon de Waal. Sabine Brian, Boudewijn Rosenmuller en Diederik van Rooijen zijn aan boord als producenten. Een release staat gepland voor 2025.
De film volgt op het succes van 'Het Gouden Uur'; de NPO-serie maakt de afgelopen weken een ware revival door op Netflix waarbij het een internationaal publiek heeft weten te bereiken. Verdere informatie over Hostage zoals de cast, een trailer en een exacte releasedatum zijn nog onbekend.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!