Studio achter "The Super Mario Bros. Movie" verrast met nieuwe bioscoopfilm "Migration"

Films
dinsdag, 14 november 2023 om 15:22
2515 t2 00106 copy scaled
Dit najaar neemt Illumination, de studio achter hits als Minions, Despicable Me, The Secret Life of Pets en "The Super Mario Bros. Movie", je mee op een kleurrijke reis naar het onbekende met hun nieuwste komedie, "Vogelvlucht" (Migration). Onder regie van de voor een Oscar-genomineerde filmmaker Benjamin Renner, volgt deze film een familie eenden op een onvergetelijk avontuur.
Het verhaal draait om de familie Mallard, waarvan het leven een beetje in een sleur is beland. Vader Mack, vertolkt door de voor een Oscar en een Emmy genomineerde Kumail Nanjiani, voelt zich comfortabel bij de routine van hun vijver in New England. Aan de andere kant wil moeder Pam, gespeeld door de voor een Emmy genomineerde Elizabeth Banks, meer van de wereld laten zien aan hun tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen.
2515 ttp 00019 1140x570
Still 'Migration' via Universal Nederland
Wanneer een groep trekvogels met opwindende verhalen over verre oorden in hun vijver neerstrijkt, weet Pam Mack te overtuigen om op een avontuurlijke familievakantie te gaan van New York City naar het tropische Jamaica.
De zorgvuldig geplande reis van de Mallards naar het zuiden voor de winter neemt al snel een onverwachte wending. Ondanks de tegenslagen verbreden ze hun horizon, maken nieuwe vrienden en bereiken meer dan ze ooit hadden gedacht. Tegelijkertijd ontdekken ze niet alleen de wereld om hen heen, maar ook veel over zichzelf en elkaar.
2515 t2 00012 copy 1140x570
Still 'Migration' via Universal Nederland
Het scenario, geschreven door Mike White, de Emmy-winnende maker van The White Lotus en scenarist van School of Rock, wordt tot leven gebracht door een sterrencast van eersteklas comedians. Naast Nanjiani en Banks, zien we Caspar Jennings als de zelfverzekerde Dax en Tresi Gazal als de schattige Gwen. Awkwafina voegt haar stem toe als de fanatieke leider van een New Yorkse duivenbende, terwijl Carol Kane Erin de reiger speelt, de eerste nieuwe vriend van de Mallards op hun reis. Keegan-Michael Key, David Mitchell en de legendarische Danny DeVito maken de cast compleet met hun unieke personages.
"Migration" belooft een visueel spektakel te zijn, met hoogstaande expressionistische beelden die kenmerkend zijn voor Illumination's repertoire. De film draait vanaf 6 december in de bioscoop. Bekijk hieronder de laatste trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!