The Nerd Shepherd

Populaire Pixar-film “Inside Out” krijgt een vervolg en introduceert nieuw personage “Anxiety”

Inside Out 2

Eindelijk is de langverwachte eerste teaser van de aankomende Pixar-film “Inside Out 2” onthuld. Dit vervolg op de geliefde animatiefilm uit 2015, “Inside Out,” voert ons opnieuw mee naar de boeiende wereld van emoties. Met een indrukwekkende cast, waaronder Amy Poehler en Bill Hader, duikt de nieuwe film opnieuw in de gecompliceerde dynamiek van gevoelens.

In de teaser worden niet alleen bekende emoties zoals Joy en Sadness getoond, maar maken we ook kennis met een nieuwe toevoeging: de verwarde, oranje Anxiety. Deze onverwachte emotie belooft een nieuwe dimensie toe te voegen aan het kleurrijke en complexe emotionele landschap dat Pixar zo meesterlijk heeft geschetst.

LEES OOK | Derde seizoen aangekondigd van hitserie “The Bear”: Volgend jaar te zien op Disney+

Inside Out 2
Still 'Inside Out' via TMDB

Na het succes van “Inside Out,” dat bekroond werd met de Academy Award voor beste geanimeerde speelfilm in 2016, herinneren we ons de reis van Riley van Minnesota naar San Francisco. De eerste film, onder leiding van regisseur Kelsey Mann en schrijver Meg LeFauve, was een ontroerende ontdekkingsreis door de geest van een opgroeiend meisje. Joy en Sadness namen ons mee op een emotioneel avontuur, waarbij ze de essentie van begrip voor onze eigen emoties en het empatiseren met anderen op prachtige wijze belichtten.

Na de onthulling op Disney’s D23 Expo in 2022 staat de release van “Inside Out 2” gepland voor juni volgend jaar. Bijna negen jaar na het succes van de eerste film belooft dit vervolg opnieuw een emotionele achtbaan te worden. Maak je klaar voor een hernieuwde ontmoeting met Joy, Sadness, en nu ook Anxiety, terwijl ze ons meenemen op een nieuwe reis door de complexe wereld van emoties.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen