"Look Both Ways"-ster David Corenswet gecast als de nieuwe Clark Kent in Superman: Legacy

Films
dinsdag, 27 juni 2023 om 22:23
81z8rapdyguxpsnq5ki3gmjmizg 1
Acteur David Corenswet, bekend van Look Both Ways, zal de rol van Clark Kent vertolken in de nieuwe Superman-film, Superman: Legacy, nadat Henry Cavill aan de kant is geschoven. De 29-jarige acteur, die nog nooit eerder een hoofdrol heeft gespeeld in een grote filmproductie, zal in de herstart van de filmreeks te zien zijn, samen met Rachel Brosnahan, 32, in de rol van Lois Lane, zo meldt Deadline.
Corenswet heeft eerder gespeeld in The Politician en de A24-film Pearl. Corenswet en Brosnahan waren onder een select gezelschap dat getest werd door DC-voorzitters Peter Safran en regisseur James Gunn, volledig gekleed en opgemaakt in Superman-outfits.
s5koajil0tgv2buq0ujhybecvo6 1140x570
Still 'Affairs of State' via TMDB
Cavill, van wie algemeen werd verwacht dat hij zou terugkeren als de man van staal na een teaseraankondiging in de aftiteling van Black Adam in oktober, kondigde vorige maand het "droevige nieuws" aan dat Gunn en Safran niet van plan waren om hem terug te laten keren.
De schokkende aankondiging van Cavill in december dat hij "niet zou terugkeren als Superman" was een van de vele tekenen dat Gunn en Safran van plan waren om grote veranderingen door te voeren in de DC-franchise. Na de fusie die in april het nieuwe moederbedrijf Warner Bros. Discovery creëerde, werd de $90 miljoen kostende Batgirl-film van DC geschrapt in de laatste fase van de productie, en plannen voor Wonder Woman 3 werden vorige maand terzijde geschoven.
zxfynuzcbra8bdgxdynqfklaqtf 1140x570
Still 'Man of Steel' via TMDB
Superman: Legacy zal op 11 juli 2025 worden uitgebracht en draait om Superman die zijn Kryptonische erfgoed in balans brengt met zijn menselijke opvoeding.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!