Keiharde actiefilm 'Nobody' met Breaking Bad-ster Bob Odenkirk krijgt een vervolg

Films
zaterdag, 15 juni 2024 om 19:00
6zbkgwgaacyybxe4sun4owqfqmi
De verrassende actiehit Nobody uit 2021 krijgt een vervolg. Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul) schittert in Nobody 2 opnieuw in de hoofdrol als de ogenschijnlijk eenvoudige familieman Hutch Mansell met een verborgen gewelddadig verleden. Nobody, geregisseerd door Ilya Naishuller en geschreven door Derek Kolstad, bekend van de John Wick-serie, was een onverwachte hit.
De film vertelt het verhaal van Hutch Mansell, een rustige man die zijn oude vaardigheden als huurmoordenaar moet herontdekken na een gewelddadige inbraak in zijn huis. De film werd geprezen om zijn intense actie, donkere humor en Odenkirk's indrukwekkende transformatie van komische acteur naar actieheld. De film bracht wereldwijd ongeveer $57,5 miljoen op, een aanzienlijk bedrag gezien het bescheiden budget van $16 miljoen.
Regisseur Ilya Naishuller zal niet terugkeren voor Nobody 2, maar Derek Kolstad is opnieuw verantwoordelijk voor het script, wat fans geruststelt dat de geest van de eerste film behouden blijft. Momenteel is men nog bezig met het zoeken naar een nieuwe regisseur en het casten van de bijrollen, maar zowel Bob Odenkirk als Connie Nielsen zullen hun rollen uit de eerste film opnieuw vertolken.
De details over het plot van Nobody 2 zijn nog schaars, maar het is duidelijk dat de film zal voortbouwen op de gebeurtenissen uit het eerste deel. Hutch Mansell's verleden als dodelijke "auditor" voor overheidsdiensten kwam in de eerste film aan het licht en leidde tot een explosieve confrontatie met een Russische misdaadbaas. Het vervolg zal ongetwijfeld verder gaan met het verkennen van Hutch's complexe verleden en de gevolgen van zijn gewelddadige daden.
Het origineel Nobody werd goed ontvangen door zowel critici als het publiek, wat blijkt uit de hoge scores op Rotten Tomatoes (84% van de critici en 94% van het publiek). Het vervolg heeft de potentie om verder te bouwen op dit succes en de franchise verder te onderscheiden van andere actieklassiekers zoals John Wick.
Met de opnames die deze zomer beginnen, kunnen we verwachten dat Nobody 2 ergens in 2025 wordt uitgebracht. Hoewel er nog geen officiële releasedatum is aangekondigd, is de verwachting dat de eerste trailer tegen het einde van 2024 zal verschijnen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!