James McAvoy is een geflipte landgoedeigenaar in de trailer van 'Speak no Evil'

Films
maandag, 15 april 2024 om 8:00
2575 d039 00090r
Blumhouse heeft de eerste trailer onthuld van hun langverwachte horrorfilm Speak No Evil. Deze angstaanjagende thriller volgt het verhaal van een Amerikaans gezin dat wordt uitgenodigd voor een weekend op het afgelegen landgoed van een charmante Britse familie. Wat begint als een veelbelovende vakantie verandert al snel in een duister en huiveringwekkend avontuur wanneer de geheimen van het landgoed langzaam aan het licht komen.
In de hoofdrol zien we James McAvoy, die op overtuigende wijze gestalte geeft aan de charismatische, maar mysterieuze landgoedeigenaar. Tegenover hem staan Mackenzie Davis en Scoot McNairy als het Amerikaanse echtpaar Louise en Ben Dalton, die samen met hun 11-jarige dochter Agnes de uitnodiging van de Britse familie aannemen.
De film is gebaseerd op het Deense origineel Gæsterne uit 2022, geschreven door Christian Tafdrup en Mads Tafdrup, dat bekendheid verwierf vanwege zijn intense spanning en beklemmende sfeer. Speak No Evil belooft dit over te brengen naar het internationale publiek, met James Watkins aan het roer als schrijver en regisseur. Watkins, die eerder indruk maakte met zijn werk aan films als Eden Lake en The Woman in Black, lijkt vastbesloten om het publiek op het puntje van hun stoel te houden met deze nieuwe toevoeging aan het horrorgenre.
De vrijgegeven trailer biedt al een spannend voorproefje van de beklemmende sfeer die ons te wachten staat, en belooft een ervaring die nog lang na de aftiteling zal nagalmen. De film laat helaas nog even op zich wachten; deze verschijnt op 12 september in de bioscoopzalen. Bekijk hieronder de trailer.
Speak No Evil: Officiële trailer (youtube.com)
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!