Noorse productie "Good Boy" is zonder twijfel de meest gestoorde Horror-film van 2023

Films
woensdag, 09 augustus 2023 om 16:42
aucuqdauw4z1ot5xyl71qwry2f6
De filmwereld wordt regelmatig overspoeld met talloze nieuwe releases, maar zo nu en dan komt er een film voorbij die zich onderscheidt van de rest. "Good Boy" is ongetwijfeld zo'n film, met zijn unieke en provocerende concept dat zowel nieuwsgierigheid als controverse opwekt.
ddywp8lhs8b9y3bkcbjlgxqhlbg 1140x570
Still 'Good Boy' via TMDB

Onheilspellende ontdekking

In de film volgen we het verhaal van Sigrid, die denkt dat ze haar ideale partner heeft gevonden in de charmante Christian. Echter, er is een eigenaardige wending: Christian deelt zijn leven met een man die zich gedraagt als zijn hond. Terwijl Sigrid probeert open te staan voor deze bizarre situatie, begint ze al snel onheilspellende signalen op te merken in het gedrag van Christian.

Verkenning van macht en verlangen

Wat de controverse betreft, heeft "Good Boy" al vóór de release de aandacht getrokken vanwege het gedurfde onderwerp. Het verkennen van thema's zoals macht, verlangen en de grenzen van menselijk gedrag, kan zowel fascinerend als uitdagend zijn. Het concept van "puppy play," waarbij een volwassene zich gedraagt als een hond, is niet nieuw binnen bepaalde subculturen, maar het brengen van dit thema naar het grote scherm voor een breder publiek is gedurfd te noemen.

Verknipt en verontrustend

"Good Boy" staat garant voor een fascinerende kijkervaring, doordrongen van ongewone en bizarre situaties. Recensenten bestempelen de film al als "twisted and unsettling" of zelfs "gleefully fucked up." Deze verknipte horrorfilm zal binnenkort digitaal beschikbaar zijn. Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat de film op korte termijn in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!