Gloednieuwe romantische fantasyfilm 'The Tearsmith' vanaf vandaag te zien op Netflix

Films
donderdag, 04 april 2024 om 21:30
dsc04228 phloris t zambelli
Vanaf vandaag is de gloednieuwe romantische fantasyfilm The Tearsmith (Fabbricante di lacrime) te zien op Netflix. Geregisseerd door Alessandro Genovesi en gebaseerd op het gelijknamige boek van Erin Doom, vertelt de film het verhaal van twee getroebleerde tieners wiens reis wordt gekenmerkt door pijn, ontberingen en een onverwachte band die hun bewogen verleden overstijgt.
The Tearsmith speelt zich af binnen de muren van het weeshuis De Graf, waar de jonge Nica is opgegroeid. Binnen deze muren wordt een legende verteld over de maker van tranen, een mysterieuze ambachtsman die verantwoordelijk wordt gehouden voor alle angsten en zorgen die de harten van mensen bewonen.
Op zeventienjarige leeftijd staat Nica echter op het punt om haar dromen werkelijkheid te laten worden. Het adoptieproces door het echtpaar Milligan is gestart, en Nica staat op het punt de familie te krijgen waar ze altijd van heeft gedroomd. Maar Nica's nieuwe thuis brengt ook verrassingen met zich mee. Samen met haar wordt Rigel, een rusteloze en mysterieuze wees, uit De Graf gehaald. Rigel, met zijn engelachtige uiterlijk en duistere karakter, vormt een onverwachte toevoeging aan Nica's leven. Hoewel ze beiden een verleden van pijn en ontbering delen, lijkt samenleven onmogelijk.
De Italiaanse film, The Tearsmith (Fabbricante di lacrime), wordt geproduceerd door A Colorado Film Production, onder leiding van Alessandro Usai en Iginio Straffi. Het scenario is geschreven door Eleonora Fiorini en Alessandro Genovesi. De hoofdrollen bestaan uit talentvolle jonge Italiaanse acteurs met Caterina Ferioli als Nica en Simone Baldasseroni als Rigel.
The Tearsmith is nu te zien op Netflix, bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!