Geruchten over vervolg op cultklassieker "Beetlejuice" blijken waar te zijn: Jenna Ortega in gesprek voor rol naast Michael Keaton

Films
woensdag, 26 april 2023 om 14:07
9sgr19owcph9m3lrwscnqwrqgdf
Warner Bros. werkt aan Beetlejuice 2. Het iconische logo van de nieuwe film werd kort getoond tijdens CinemaCon 2023, wat voor veel opwinding zorgde onder fans van de originele film uit 1988.
Deze langverwachte aankondiging komt als een grote verrassing voor velen, aangezien er al jarenlang sprake is van geruchten over een vervolg op de cultklassieker. Recentelijk zou Jenna Ortega in gesprek zijn voor een rol in het project. Ze zou de rol van Lydia op zich nemen, die in het origineel werd vertolkt door Winona Ryder.
Volgens bronnen zal de productie van Beetlejuice 2 in mei of juni 2023 van start gaan, met Tim Burton als regisseur en Michael Keaton in zijn iconische rol als Beetlejuice. Hoewel deze informatie nog niet officieel bevestigd is, lijkt het erop dat de terugkeer van Burton en Keaton naar de wereld van Beetlejuice steeds dichterbij komt.
Michael Keaton is al meer dan tien jaar bezig met het realiseren van een vervolg op Beetlejuice. In 2014 zou hij met Burton hebben gesproken over de mogelijkheid van een vervolg, en in 2017 verklaarde de regisseur dat ze "dichterbij een vervolg zijn dan ooit tevoren." Rond diezelfde tijd werd het script opnieuw geschreven, waardoor het nu klaar is voor productie.