"Young Jedi Adventures", de Star Wars-serie voor de allerkleinste is vanaf vandaag te zien via Disney+

TV en Series
woensdag, 26 april 2023 om 14:41
glfxsimymvajzynlac3ckruq2qg
Disney+ heeft weer een nieuwe serie toegevoegd aan de Star Wars-franchise, en deze keer is het speciaal voor de allerkleinsten. Vanaf vandaag is de animatieserie Young Jedi Adventures te bekijken op de streamingdienst.
De serie speelt zich af tijdens het tijdperk van de High Republic, 200 jaar voor de gebeurtenissen in The Phantom Menace. De serie volgt Jedi-jongeren terwijl ze The Force bestuderen, het heelal verkennen en mensen en wezens in nood helpen.
Een deel van de serie speelt zich af op planeet Tenoo, waar de Jedi-jongeren worden geconfronteerd met uitdagende situaties en gevaarlijke vijanden. Yoda, een van de meest iconische personages uit de Star Wars-franchise, wordt ingesproken door Piotr Michael. De stemmen van de jonge Jedi's worden vertolkt door Jamaal Avery Jr, Juliet Donenfeld en Dee Bradley Baker.
lwnv5b1jbrvum1pywx72afrykzx 1140x570
Still 'Young Jedi Adventures' via TMDb
Met de nieuwe Star Wars-serie richt Disney zich op een jongere doelgroep, maar hoopt ook fans de doorgewinterde Star Wars fan te overtuigen. Het is in iedergeval voor de volwassen Star Wars fans een kans om de franchise te introduceren aan een nieuwe, jongere generatie. Disney vindt namelijk dat Star Wars voor iedereen toegankelijk moet zijn, dat er nu gekozen wordt voor een serie gericht op de allerkleinste is dan ook goed te begrijpen.
Star Wars-fans die zich niet kunnen vermaken met Young Jedi Adventures moeten helaas nog even geduld hebben. De eerst volgende live action serie is de Ahsoka-serie en die is pas vanaf Augustus te zien via Disney+. Geef jij Young Jedi Adventures een kans, of wacht je toch liever op de nieuwe Ahsoka-serie?