Absurde comedy-thriller over knotsgekke ambulance-rit nu te zien op Prime Video

Films
zondag, 05 november 2023 om 18:31
danger 3 scaled
Ben je op zoek naar een snelle, actievolle komedie met een vleugje duistere humor? Zoek niet verder! "Danger One," de film uit 2018 geregisseerd door Tom Oesch en geschreven door Steffen Schlachtenhaufen, is nu beschikbaar op Prime Video. De hoofdrollen worden vertolkt door Tom Everett Scott, James Jurdi, Angelica Celaya en Denis O'Hare, en de film biedt een wilde achtbaanrit van hebzucht, verraad en chaotische, maar hilarische avonturen.
"Danger One" werpt een blik op het leven van paramedici Dean en Eric, gespeeld door Tom Everett Scott en James Jurdi, terwijl ze hun weg proberen te vinden in de tumultueuze wereld van spoedeisende medische hulp. Echter, hun levens nemen een dramatische wending wanneer een schijnbaar alledaagse 911-oproep hen naar een stervende man leidt, met een miljoen dollar genaaid in zijn kleding.
danger 2 1140x570
Still 'Danger One' via TMDB
Dean, vertolkt door Tom Everett Scott en gekenmerkt door zijn grillige en impulsieve aard, weet zijn aarzelende partner Eric te overtuigen om het geld te behouden. Wat volgt is een achtbaan van interne hebzucht, verraad en dubbele kruisingen, aangewakkerd wanneer hun collega's, de verleidelijke Brie (Angelica Celaya) en de opvliegende brandweerman Max (Damon Dayoub), lucht krijgen van het verborgen fortuin.
Alsof dat nog niet genoeg is, wordt het verhaal verder verrijkt door de aanwezigheid van een excentrieke tasman, Craddock (gespeeld door Denis O'Hare), die een passie heeft voor opera en hen op de hielen zit. Terwijl de film zich ontvouwt, worden kijkers getrakteerd op een aaneenschakeling van verrassende wendingen en totale chaos. Dean en Eric raken steeds dieper verstrikt in een complex web van bedrog, waarbij het verschil tussen leven en dood soms slechts één enkele 911-oproep verwijderd is.
danger 1 1140x570
Still 'Danger One' via TMDB
"Danger One" is een verborgen parel die actie, komedie en een subtiele maatschappijkritiek naadloos combineert. Met een voortreffelijke cast, doordachte vertelkunst en een regisseur die het publiek geboeid houdt, biedt de film een heerlijke bioscoopervaring die nu binnen handbereik is op Prime Video.