The Nerd Shepherd

Ridley Scott onthult zijn unieke aanpak voor het filmen van slagveldscènes in “Napoleon”

Napoleon

Een gloednieuwe video over “Napoleon,” het aanstaande biografische oorlogsdrama van Sony Pictures, is vrijgegeven, waarin regisseur Ridley Scott zijn regiestijl bespreekt voor het filmen van de slagveldscènes. In de video zien we Scott geïnterviewd worden door Dan Snow van het History Channel, die de filmmaker vragen stelt over het opnemen van de grootste actiesequentie voor “Napoleon.”

In het gesprek onthulde Scott dat enkele leden van zijn filmploeg zich verkleed hadden als soldaten om op die manier minder op te vallen of zelfs helemaal niet op te vallen tijdens het filmen van de grootschalige en epische slagvelden die te zien zullen zijn in de film.

LEES OOK | Complete chaos bij startsein The Hunger Games in nieuwe teaser van “The Ballad of Songbirds & Snakes”

Napoleon
Still 'Napoleon' via Sony Pictures

“Napoleon” is een spectaculair actie-epos dat de opkomst en ondergang van de iconische Franse keizer Napoleon Bonaparte in beeld brengt. Tegen een adembenemende achtergrond van grootschalige filmproductie, georkestreerd door de legendarische regisseur Ridley Scott, toont de film Bonaparte’s onophoudelijke reis naar de macht door de lens van zijn verslavende en wispelturige relatie met zijn enige ware liefde, Josephine. Daarnaast onthult het zijn visionaire militaire en politieke tactieken in enkele van de meest dynamische slagveldscènes die ooit zijn gefilmd.

Scott voert de regie van de film naar een scenario geschreven door David Scarpa. Dit markeert de meest recente samenwerking tussen Phoenix en Scott, nadat ze eerder hebben samengewerkt aan het geprezen epische drama “Gladiator” uit 2000. Naast Phoenix zijn ook Vanessa Kirby, Tahar Rahim, Ben Miles, Ludivine Sagnier, Matthew Needham, Youssef Kerkour, Phil Cornwell en andere getalenteerde acteurs te zien in de film. “Napoleon” draait vanaf 23 augustus in de bioscoop.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen