Chris Hemsworth voegt zich bij aankomende Transformers en G.I. Joe crossover-film

Films
vrijdag, 31 mei 2024 om 12:15
au2jaldgtbucqqkkey2k2d7ivvh
Chris Hemsworth staat op het punt zich aan te sluiten bij een nieuwe blockbuster-franchise. Na zijn iconische rol als Marvel’s Thor en zijn optreden als de gestoorde schurk Dementus in George Miller’s Furiosa: A Mad Max Saga, is Hemsworth nu in gesprek om te schitteren in een aankomende crossover tussen de Transformers en G.I. Joe franchises van Paramount Pictures.
Dit zou de tweede keer zijn dat Hemsworth betrokken is bij de Transformers-franchise, aangezien hij ook de stem van de jonge Optimus Prime, toen nog bekend als Orion Pax, inspreekt in de aankomende animatiefilm Transformers One, die op 20 september in de bioscopen verschijnt.
De crossover-film wordt geproduceerd door Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto en Don Murphy. Steven Spielberg en Hasbro Entertainment zullen fungeren als uitvoerend producenten. De hoge verwachtingen voor deze crossover zijn - los van de grote namen achter de schermen - mede gebaseerd op het succes van Transformers: Rise of the Beasts, die wereldwijd $439 miljoen opbracht, meer dan bijvoorbeeld Indiana Jones and the Dial of Destiny.
Het is nog onduidelijk welke rol Hemsworth precies zal spelen in de crossover, aangezien hij in Transformers One de stem van Optimus Prime vertolkt. Gezien de tijdlijnen van beide films, is het waarschijnlijk dat hij een ander personage zal spelen in de live-action film.
De aankondiging van deze crossover komt op een moment dat Paramount zijn bekende intellectuele eigendommen blijft heruitvinden om grote kaskrakers te creëren. De gecombineerde Transformers en G.I. Joe films hebben tot nu toe een totale omzet van $6 miljard opgebracht aan de wereldwijde box office, wat de potentie van deze samenwerking nog eens verder onderstreep.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!