Bekijk de Trailer van "Dark Nature": De nieuwe Horrorfilm die je niet wilt missen!

Films
vrijdag, 28 april 2023 om 19:13
8xwp8veiswcytandinohwwutvhc
Horrorfans, maak je klaar voor een nieuwe film die je gegarandeerd de stuipen op het lijf zal jagen! Dark Nature is een nieuwe horrorfilm geschreven en geregisseerd door Berkley Brady, geproduceerd door Michael Peterson en uitgebracht door Epic Pictures. De film heeft zijn eerste beelden laten zien en belooft een angstaanjagende ervaring te worden voor het publiek.
Het verhaal gaat over Joy, een overlevende van een misbruikrelatie, die samen met haar vriendin Carmen en hun therapeutische groep op een afgelegen weekendretreat gaan in de Canadese Rockies. Geleid door de raadselachtige Dr. Dunnley, wiens methoden experimenteel en soms dubieus zijn vanuit Joy's perspectief. Joy begint te vermoeden dat ze gestalkt worden door haar misbruiker, terwijl de hele groep gedwongen zal worden om een monsterlijke entiteit te confronteren die angstaanjagender is dan hun verleden.
De film is vanaf 19 mei te zien in de bioscoop en vanaf 23 mei beschikbaar via video-on-demand. Yulissa Morales, de VP van U.S. Distribution bij Epic Pictures Group, is erg enthousiast over de release van deze film. "We zijn zo enthousiast om deze ongelooflijke originele film uit te brengen voor het Noord-Amerikaanse publiek", zei ze in een verklaring. "Het is een genot geweest om met regisseur Berkley Brady en haar team te werken. Dark Nature is echt iets speciaals."
De cast van de film bestaat uit Hannah Anderson, Madison Walsh, Kyra Harper en Helen Belay. Elk van hen levert een indrukwekkende prestatie en maakt de personages geloofwaardig. Dark Nature is een must-see voor horrorfans die op zoek zijn naar een nieuwe en unieke ervaring. Het verhaal is griezelig en spannend, de cast is geweldig en de regie is fantastisch.