Playstation-klassieker krijgt een eigen Serie: Bekijk nu de eerste Teaser van "Twisted Metal"!

TV en Series
vrijdag, 28 april 2023 om 20:05
sweet tooth
Fans van PlayStation-games en actiekomedies kunnen hun hart ophalen met de verfilming van Twisted Metal. Na het succes van The Last of Us lijkt het er op dat we steeds vaker Gameverfilmingen kunnen gaan verwachten. De Playstation-klassieker krijgt een eigen serie en is geproduceerd door de makers van Deadpool.
De serie draait allemaal om John Doe, die op pad gaat om een pakketje af te leveren in een wereld vol geweld en chaos. Al snel ontdekt hij dat het afleveren van het pakketje gemakkelijker gezegd is dan gedaan. Op zijn reis ontmoet hij namelijk de meest bizarre en gevaarlijke personages, waaronder de gruwelclown Sweet Tooth. Gespeeld door de bekende worstelaar Joe Seanoa.
Naast de waanzinnige cast, heeft Twisted Metal ook een diepere boodschap. Showrunner Jonathan Smith ziet de serie als een verhaal over het vinden van je eigen gemeenschap, zelfs in een wereld waarin mensen verdeeld raken. En als kijker kun je daar zeker wat van opsteken. De serie heeft niet alleen een geweldige cast en een interessante boodschap, maar belooft ook vol te zitten met actie en humor. En met tien afleveringen om van te genieten, is het een must-see voor fans van het genre.
Twisted Metal is vanaf 27 juli te zien op de streaming-dienst Peacock in de VS. Hoewel het nog niet bekend is of de serie ook in Nederland te zien zal zijn, is het zeker de moeite waard om naar uit te kijken. Want als je van post-apocalyptische komedies houdt, is Twisted Metal een serie die je niet wilt missen.