"Dobby the House-Elf", één van de meest iconische personages uit de Harry Potter-franchise, krijgt zijn eigen LEGO set!

Overig
vrijdag, 28 april 2023 om 17:36
harry potter dobby house elf
Als je een Harry Potter-fan bent en ook nog eens dol bent op LEGO, dan hebben we goed nieuws. Dobby the House-Elf, één van de meest iconische personages uit de Harry Potter-franchise, krijgt namelijk zijn eigen LEGO set. De eerste beelden van deze nieuwe set zijn inmiddels naar buiten gekomen en de set ziet er fantastisch uit. Fans kunnen hun hart ophalen met deze gedetailleerde set, waarin Dobby centraal staat. Het is een must-have voor elke LEGO Harry Potter-fan die graag zijn of haar verzameling wil uitbreiden.
Hoewel er steeds meer nieuws naar buiten komt over de nieuwe Harry Potter Reboot voor HBO MAX, hoeven de fans van de huidige generatie Harry Potter zich nog geen zorgen te maken. Het lijkt er namelijk sterk op dat LEGO voorlopig nog niet klaar is met de huidige Harry Potter-franchise. De nieuwe Dobby the House-Elf LEGO-set lijkt van dezelfde grootte te zijn als de eerdere LEGO Harry Potter-sets "Hedwig (75979)" en "Fawks, Dumbledore's Phoenix (76394)". Volgens de laatste geruchten zal de nieuwe LEGO-set nog deze zomer uitkomen. De set zal het nummer 76421 dragen en zal bestaan uit 403 LEGO-steentjes. Naast Dobby zal de set ook een taart en een boek bevatten die Dobby kan vasthouden, zo is te zien op de afbeelding die naar buiten is gekomen.
Het is duidelijk dat de Harry Potter-franchise nog steeds enorm populair is, en dat LEGO daar goed op inspeelt door regelmatig nieuwe en indrukwekkende sets uit te brengen. De aankomende set lijkt geen uitzondering te zijn en zal ongetwijfeld weer veel verkocht worden onder zowel Harry Potter- als LEGO-fans.
Ben jij zelf een fan van Harry Potter of LEGO, of misschien wel van allebei? Natuurlijk kan het ook zijn dat je liever wacht op andere aankondigingen van LEGO, of dat deze set simpelweg niet helemaal jouw smaak is. Maar één ding is zeker: de wereld van Harry Potter en LEGO blijft ons nog wel even betoveren met allerlei toffe sets en uitbreidingen!