The Nerd Shepherd

Herfstrelease onthuld voor 5e seizoen van bekroonde misdaadserie “Fargo”

Fargo

Na maanden van wachten is het dan eindelijk officieel: het vijfde seizoen van de bejubelde anthologieserie Fargo heeft een releasedatum gekregen. Op 21 november 2023 zal het nieuwe seizoen zijn debuut maken op Hulu. We hoeven waarschijnlijk niet lang te wachten om ons weer onder te dompelen in de absurde en meeslepende wereld van Fargo aangezien Hulu-releases doorgaans vrij snel in Nederland te zien zijn via Disney+.

Fargo
Still 'Fargo' via TMDB

Ieder seizoen introduceert een nieuw verhaal

Fargo, dat zijn oorsprong vindt in de gelijknamige film van de gerenommeerde gebroeders Joel en Ethan Coen uit 1996, heeft sinds de première in 2014 een trouwe schare fans verzameld. De serie, gecreëerd door Noah Hawley, biedt een verfrissende kijk op de anthologische vertelstructuur. Elk seizoen brengt een nieuw verhaal en een nieuwe cast, waardoor kijkers steeds weer opnieuw kunnen worden verrast en meegezogen in onverwachte plotwendingen en intrigerende personages.

LEES OOK | Yellowstone-makers verrassen met nieuwe anthologieserie “Lawmen: Bass Reeves”

Fargo
Still 'Fargo' via TMDB

Hoge verwachtingen voor 5e seizoen

Het vijfde seizoen van Fargo belooft opnieuw een scala aan getalenteerde acteurs die de hoofdrollen zullen vertolken. Juno Temple, Jon Hamm en Jennifer Jason Leigh nemen het voortouw in deze nieuwe afleveringen, wat bijdraagt aan de hoge verwachtingen van de fans. Deze sterrencast, gecombineerd met het onmiskenbare talent van de creatieve teams achter de schermen, duidt erop dat dit seizoen een waar spektakel zal worden.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen