The Nerd Shepherd

Eerste Trailer van “Wonder” spin-off met Helen Mirren uitgebracht: “White Bird” is vanaf augustus te zien in de bioscoop!

Lionsgate heeft zojuist een gloednieuwe trailer uitgebracht voor White Bird, de aankomende spin-off dramafilm van de film Wonder uit 2017. De film zal op 18 augustus in een aantal geselecteerde bioscopen verschijnen, gevolgd door de brede release op 25 augustus.

In de trailer zien we Bryce Gheisar die zijn rol als Julian Albans, de schoolbully uit de originele film geleid door Jacob Tremblay, weer op zich neemt. Julian’s grootmoeder, gespeeld door Helen Mirren, wordt geïntroduceerd en vertelt hem over hoe zij de Nazi-bezetting van Frankrijk heeft overleefd dankzij de vriendelijkheid van een jongen. Dit doet ze in de hoop haar kleinzoon een belangrijke levensles te geven.

De film volgt Julian, die sinds hij van zijn vorige school werd gestuurd vanwege het pesten van Auggie Pullman. Om zijn leven te beteren, onthult Julian’s grootmoeder eindelijk haar eigen verhaal tijdens haar jeugd in door nazi’s bezet Frankrijk. Ze vindt haar eerste liefde in een prachtige, magische wereld, terwijl de moeder van de jongen alles riskeert om haar veilig te houden.

White Bird is een emotioneel verhaal over hoe empathie voor anderen, zelfs in de meest angstaanjagende omstandigheden, het verschil kan maken in de wereld.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen