The Nerd Shepherd

Dreamworks voegt zich met “DreamWorks All-Star Kart Racing” in de wereld van Kartgames

DreamWorks All-Star Kart Racing

Met het doorslaande succes van “Mario Kart” lijken steeds meer franchises hun weg te vinden naar het opwindende universum van kartracinggames. Nickelodeon, Playstation en Disney hebben al eerder de stap gezet in deze populaire racegame-arena. En nu schittert ook DreamWorks in deze line-up met hun splinternieuwe kartracinggame, genaamd “DreamWorks All-Star Kart Racing,” die vanaf vandaag beschikbaar is voor PlayStation, Xbox, PC en Nintendo Switch.

In DreamWorks All-Star Kart Racing krijg je de kans om achter het stuur te kruipen van twintig van de meest geliefde karakters uit DreamWorks Animation, waaronder Shrek, Po, Tigress, Megamind en nog vele anderen. Elk personage heeft zijn eigen uniek ontworpen kart, die je verder kunt aanpassen met talloze onderdelen en accessoires. De game biedt zowel solo- als multiplayer, met inbegrip van online multiplayer en lokale split-screen.

LEES OOK | Makers van “Robocop: Rogue City” verrassen met vermakelijke live-action trailer

DreamWorks All-Star Kart Racing
Still 'DreamWorks All-Star Kart Racing' via Steam

De game stelt spelers in staat om door iconische locaties te racen, rechtstreeks afkomstig uit de geliefde DreamWorks Animation-films. Stel je voor dat je racet door het Koninkrijk Ver, Ver Weg uit Shrek, Bergenstad uit Trolls, en andere betoverende werelden. Bovendien kunnen spelers gebruikmaken van magische schakelaars op de baan om verborgen shortcuts te onthullen en zo hun voorsprong op de concurrentie te vergroten.

“DreamWorks All-Star Kart Racing” is nu beschikbaar voor €39.99 en belooft urenlang plezier, zowel voor nieuwe als ervaren gamers. Voor degenen die op zoek zijn naar extra exclusieve content, is er ook de Digital Deluxe Edition beschikbaar voor €49.99, met extra speelbare personages. Dus, pak je controller en drift door de betoverende werelden van DreamWorks Animation!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen