The Nerd Shepherd

De DCU krijgt een nieuwe held met Xolo Maridueña als de “Blue Beetle”!

DC Studios heeft de eerste trailer uitgebracht voor de langverwachte superheldenfilm “Blue Beetle”, die op 18 augustus te zien zal zijn in de Bioscoop. Het verhaal volgt recent afgestudeerde Jaime Reyes, die thuis terugkeert met dromen en aspiraties voor zijn toekomst. Maar bij zijn terugkeer ontdekt hij dat de dingen niet zijn zoals hij ze achterliet en worstelt hij om zijn plek in de wereld te vinden.

Het lot grijpt echter in wanneer Jaime een oude overblijfsel van alien-biotechnologie genaamd de Scarab tegenkomt. De Scarab kiest Jaime als zijn symbiotische gastheer en verleent hem een ongelooflijk pantser dat hem buitengewone en onvoorspelbare krachten geeft. Vanaf dat moment is Jaime’s lot voor altijd veranderd als hij transformeert in de superheld Blue Beetle.

De trailer biedt geeft een eerste indruk van de spannende reis die Jaime te wachten staat terwijl hij leert om zijn nieuwe krachten onder controle te krijgen. Van actievolle gevechtsscènes tot gespannen momenten, de trailer laat een film zien die een spannende en vermakelijke rit belooft te worden voor fans van het superheldengenre. De film wordt geregisseerd door Angel Manuel Soto en heeft een indrukwekkende cast met onder andere Xolo Maridueña, Zolee Griggs en Kelsey Grammer.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Met de release van de eerste trailer kunnen fans zich nu verheugen op wat belooft een spannende en actievolle toevoeging aan het DC-universum te zijn. De countdown naar 18 augustus is officieel begonnen en we kunnen niet wachten om Blue Beetle in actie te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen