The Nerd Shepherd

Sequel van dystopische sciencefictionfilm uit 2019 binnenkort te zien op Netflix

Code 8

De langverwachte teaser van “Code 8: Part II” is onthuld tijdens Netflix’s Geeked Week, en belooft een vervolg vol actie te worden. De sciencefictionfilm, die in 2019 het publiek betoverde met zijn unieke verhaal over een wereld waarin 4% van de bevolking met bovennatuurlijke krachten wordt geboren, keert terug met een vervolg.

In “Code 8: Part II” volgen we het verhaal van Connor (gespeeld door Robbie Amell), die na zijn gevangenisstraf een nieuw leven begint als conciërge in een buurthuis. De twist in het verhaal komt wanneer hij gedwongen wordt de 14-jarige Pav (gespeeld door Sirena Gulamgaus) te helpen ontsnappen uit de klauwen van corrupte agenten onder leiding van sergeant King (Alex Mallari Jr.).

LEES OOK | Netflix onthult releasedatum en nieuwe teaser van aankomende hitserie “3 Body Problem”

Code 8 Part II
Still 'Code 8 Part II' via TMDB

Connors breuk met zijn voormalige criminele partner Garrett, vertolkt door Stephen Amell, voegt een interessante laag van complexiteit toe aan het verhaal. Kijkers worden geconfronteerd met de vraag of Connor zijn voormalige kompaan kan vertrouwen, die hem eerder achter de tralies deed belanden.

Sergeant King opent de jacht op Pav met behulp van de recent gelanceerde robotische K9’s. De teaser onthult adembenemende actiescènes, waarin de personages zich behendig moeten manoeuvreren tussen menselijke krachten en geavanceerde technologie.

Code 8
Still 'Code 8' via TMDB

Regisseur Jeff Chan maakt opnieuw zijn opwachting voor het vervolg, nadat hij eerder al de regie verzorgde voor “Code 8”. De teaser belooft niet alleen een opwindende voortzetting van het verhaal, maar wekt ook enthousiasme op met de terugkeer van de getalenteerde cast. Robbie Amell, bekend uit “Resident Evil: Welcome to Raccoon City,” toont opnieuw zijn veelzijdigheid als acteur, terwijl Stephen Amell, beroemd vanwege zijn rol in de geliefde serie “Arrow,” met zijn charisma een extra dimensie toevoegt aan het vervolg.

“Code 8: Part II” lijkt de hoge verwachtingen van fans waar te maken en voegt nieuwe dimensies toe aan het fascinerende universum van bovennatuurlijke krachten en technologische intriges. De film komt volgend jaar naar Netflix, maar helaas moeten we nog even geduld hebben voor de exacte releasedatum.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen