The Nerd Shepherd

Cary Elwes en Christopher Lloyd gecast voor Sonic The Hedgehog Spin-off Serie: “Knuckles”

Sonic The Hedgehog spin-off serie “Knuckles” brengt geliefde personage voor het eerst tot leven in live-action. De serie heeft een indrukwekkende cast van bekende acteurs weten te strikken, waaronder de Britse acteur Cary Elwes en de Amerikaanse acteur Christopher Lloyd, zo meldt Variety

De opnames voor de serie zijn in april van start gegaan in Londen en zijn nu in volle gang. Hoewel de details over de meeste personages nog onbekend zijn, wordt “Knuckles” worden gepresenteerd als een miniserie die draait om de superkrachtige hand-werpende Knuckles, zoals hij werd geïntroduceerd in het tweede deel, Sonic the Hedgehog 2. “Knuckles” werd voor het eerst aangekondigd in februari 2022 en speelt zich af na de gebeurtenissen van de vorige film, en is mogelijk verbonden met de gebeurtenissen van het aankomende derde deel, Sonic the Hedgehog 3. 

LEES OOK | De langverwachte laatste film met Star Wars-icoon Carrie Fisher gaat deze maand in première

De plaatsing van de tijdlijn van Knuckles tussen Sonic the Hedgehog 2 en Sonic the Hedgehog 3 deed speculaties ontstaan dat de release van de serie zou samenvallen met de release van de laatstgenoemde film in december 2024. Fans kunnen echter verheugd zijn, want Paramount heeft onthuld dat de serie veel eerder zal verschijnen. De streamingdienst heeft laten weten dat Knuckles gepland staat voor een release nog voor het einde van dit jaar.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen