The Nerd Shepherd

Makers van Sound of Freedom Brengen het Aangrijpende Verhaal van “Cabrini” tot Leven

Cabrini

Alejandro Monteverde en Angel Studios Slaan de Handen Ineen Na Succes "Sound of Freedom"

Sound of Freedom-regisseur Alejandro Monteverde bundelt opnieuw de krachten met Angel Studios voor zijn nieuwste film, Cabrini, die op 8 maart 2024 wordt uitgebracht. Na het monumentale succes van Sound of Freedom, waarin $180 miljoen werd opgehaald aan de Amerikaanse box office, kijken filmliefhebbers reikhalzend uit naar het nieuwe meesterwerk van Monteverde.

Cabrini vertelt het aangrijpende verhaal van Francesca Cabrini, een arme, gedurfde Italiaanse immigrant die een van de grootste ondernemers van de 19e eeuw werd. Met haar vastberadenheid, moed, medeleven en zakelijk inzicht overwon ze seksisme en gewelddadige anti-Italiaanse vooroordelen, terwijl ze streed tegen een gevestigde orde die haar wilde tegenhouden.

LEES OOK | Interview: Alejandro Monteverde over het onverwachte succes van “Sound of Freedom” (Exclusief)

Alejandro Monteverde
Foto Alejandro Monteverde via FRED HAYES/GETTY IMAGES/ANGEL STUDIOS

Het Verhaal van Francesca Cabrini

“Francesca Cabrini is een van de meest inspirerende en invloedrijke figuren in de moderne geschiedenis, en toch kennen maar weinigen haar verhaal. Geconfronteerd met schijnbaar onoverkomelijke obstakels in haar leven, koos Cabrini ervoor om zich te richten op hoe ze de status quo in haar tijd kon veranderen, en haar impact op de wereld wordt nog steeds gevoeld,” aldus Liz Ellis, Chief Operating Officer bij Angel Studios.

“We zijn verheugd om haar ongelooflijke verhaal deze lente in de bioscoop te kunnen delen. Dit wordt onze tweede samenwerking met regisseur Alejandro Monteverde, en de Angel Guild gaf deze film zelfs een hogere beoordeling dan Sound of Freedom. Onze gemeenschap heeft hoge verwachtingen voor dit project.”

Bekende Gezichten Brengen het Verhaal tot Leven

De hoofdrol in de film wordt vertolkt door Cristiana Dell’Anna, bekend van Gomorrah en Trust. Daarnaast schitteren ook John Lithgow (Footloose), David Morse (The Green Mile, St. Elsewhere), Giancarlo Giannini (Quantum of Solace, Casino Royale) en Federico Castelluccio (The Sopranos) in de film.

Vanaf Maart in de Bioscoop

Met een getalenteerde cast en het meeslepende verhaal van Francesca Cabrini, belooft Cabrini een film te worden die zowel ontroert als inspireert. Mis deze nieuwe film van regisseur Alejandro Monteverde niet, want het belooft een ware triomf te worden die de harten van het publiek zal veroveren. De film draait naar verwachting volgend jaar maart in de bioscoop!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen