The Nerd Shepherd

Studio achter “Sound of Freedom” kondigt waargebeurde oorlogsfilm aan

Still 'Bonhoeffer' via Angel Studios

Angel Studios, bekend van de bioscoophit “Sound of Freedom”, heeft de wereldwijde distributierechten verworven voor “Bonhoeffer” (voorheen bekend als “God’s Spy”). Deze waargebeurde thriller, geschreven en geregisseerd door Todd Komarnicki, vertelt het moedige verhaal van een buitengewone held uit de Tweede Wereldoorlog.

Het verhaal draait om Dietrich Bonhoeffer, gespeeld door Jonas Dassler, een pacifistische pastor die vastbesloten is om zijn leven te leiden met compromisloze politieke en spirituele moed. Ondanks het feit dat hij in Berlijn woont tijdens het Derde Rijk, smeedt Bonhoeffer plannen om een einde te maken aan het Nazi-regime.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

Bonhoeffer
Still 'Bonhoeffer' via Angel Studios

Naast Jonas Dassler spelen ook August Diehl (Inglorious Basterds), Moritz Bleibtreu (Run Lola Run), Nadine Heidenreich (Die Flaschenpost-Insel), David Jonsson (Rye Lane) en Flula Borg (Suicide Squad) een rol in de film. Todd Komarnicki vertelde aan Deadline dat het een bijzonder voorrecht was om het opwindende verhaal van Dietrich Bonhoeffer met de wereld te delen. “De boodschap van vrede en moed van Dietrich is in 2023 net zo urgent als in 1945,” voegde hij toe.

Met “Bonhoeffer” belooft Angel Studios opnieuw een aangrijpende filmervaring te leveren, waarbij het publiek wordt meegenomen op een reis van moed, opoffering en de tijdloze strijd voor waarheid en gerechtigheid. Helaas is de releasedatum op dit moment nog niet bekend. Houd onze website nauwlettend in de gaten voor updates en meer nieuws over “Bonhoeffer”. Ondertussen kun je hieronder alvast de eerste trailer bekijken.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen