Actievolle comedy met Mark Hamill en Bert Kreischer vanaf vandaag te zien op Netflix

Films
zaterdag, 18 november 2023 om 9:41
oy9xvlk2v3wkpd13buaikftvvfg scaled
Netflix heeft vandaag een nieuwe actievolle komedie toegevoegd aan haar repertoire met "The Machine," geregisseerd door Peter Atencio. Hoewel de film eerder dit jaar al de bioscopen veroverde, is deze vanaf nu ook beschikbaar op Netflix. De inspiratie voor deze hilarische film is afkomstig van de gelijknamige stand-up show van Bert Kreischer.
Na het virale succes van Bert Kreischer's stand-up show in 2016 verwierf Legendary Entertainment in september 2018 de rechten om het verhaal te adapteten naar een speelfilm. De voornaamste castleden werden tussen april en juni 2021 vastgelegd, waarna de opnames van start gingen in Servië onder de regie van Balkanic Media.
73vkaf8eor29df7bdrmzksdwlui 1140x570
Still 'The Machine' via TMDB
Het verhaal vangt aan in 1999, wanneer de jonge student Bert Kreischer naar Rusland reist. Tijdens een nacht van uitbundig feesten smeedt Bert een hechte band met Igor en diens vrienden, waardoor hij de legendarische status van "The Machine" verwerft.
In het heden is Bert een stand-up comedian en podcaster, wiens verhaal viraal gaat op YouTube. Zijn leven neemt een onverwachte wending wanneer hij tijdens een familiebijeenkomst herenigd wordt met zijn vervreemde vader Albert, gespeeld door Mark Hamill. De reünie wordt echter verstoord door Irina, een Russische maffiabaas, die wraak zoekt voor de onbedoelde diefstal van een antiek zakhorloge dat toebehoorde aan haar vader.
"The Machine" werd op 26 mei 2023 uitgebracht in de Verenigde Staten, gedistribueerd door Sony Pictures Releasing. Deze succesvolle film is nu ook eindelijk beschikbaar om te streamen op Netflix, waardoor het wereldwijde publiek kan genieten van de unieke combinatie van actie en humor die "The Machine" te bieden heeft.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!