The Nerd Shepherd

Nieuwe Blumhouse-film over een bezeten teddybeer binnenkort in de bioscoop

Imaginary

Blumhouse, het gerenommeerde productiehuis dat eerder al angstaanjagende films als M3GAN en The Invisible Man naar het witte doek bracht – waarvan laatstgenoemde momenteel opnieuw de harten van kijkers verovert op Netflix – heeft zojuist het publiek opgeschrikt met de onthulling van de eerste trailer van hun nieuwste creatie, “Imaginary”. Deze nieuwe horrorfilm belooft andermaal een onvoorspelbaar en huiveringwekkend avontuur te worden.

“Imaginary” duikt in de onschuldige wereld van denkbeeldige vriendjes, maar werpt daarbij gelijktijdig een verontrustende vraag op: zijn deze wezens slechts voortbrengselen van kinderlijke verbeelding, of schuilt er achter deze ogenschijnlijk onschuldige creaties iets veel duisterders?

LEES OOK | Spannende Thriller uit 2020 met Elisabeth Moss wordt massaal bekeken op Netflix

Imaginary
Still 'Imaginary' via TMDB

Het verhaal draait om Jessica, gespeeld door DeWanda Wise, die met haar gezin terugkeert naar het ouderlijk huis. De onheilspellende wendingen beginnen wanneer haar jongste stiefdochter, Alice (gespeeld door Pyper Braun), een opmerkelijke band ontwikkelt met een ogenschijnlijk onschuldige knuffelbeer genaamd Chauncey, die ze in de kelder aantreft.

Wat aanvankelijk begint als onschuldige spelletjes tussen Alice en Chauncey, ontplooit zich al snel tot iets aanzienlijk donkerders en verontrustenders. Terwijl het gedrag van Alice steeds meer zorgen opwekt, beseft Jessica dat Chauncey veel meer is dan een eenvoudige knuffelbeer; hij herbergt duistere geheimen die de grenzen van de werkelijkheid tarten.

Met een cast die de kijkers op het puntje van hun stoel weet te houden en een verhaallijn die moedig de dunne grens tussen fantasie en nachtmerrie aftast, lijkt “Imaginary” klaar te staan om een opmerkelijke mijlpaal te vormen in het reeds indrukwekkende oeuvre van Blumhouse. Maak je op voor een angstaanjagende reis die de onschuld van denkbeeldige vriendjes voorgoed zal veranderen. Vanaf maart volgend jaar zal de film in de bioscopen te zien zijn. Bekijk hieronder alvast een voorproefje van de trailer.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen