The Nerd Shepherd

Amerikaanse bioscoophype “Sound of Freedom” vanaf 13 oktober digitaal te zien

Sound of Freedom

De Amerikaanse bioscoophype heeft Nederland in haar greep met de aankondiging van zowel de Nederlandse bioscooprelease als de digitale releasedatum van de veelbesproken film, “The Sound of Freedom.” Dit betekent dat het niet lang meer zal duren voordat dit spektakel zowel op het grote scherm in de bioscoop als in de comfortabele omgeving van je eigen huis te bewonderen is.

“The Sound of Freedom” vertelt het aangrijpende en waargebeurde verhaal van Tim Ballard, een voormalig overheidsfunctionaris die zijn leven heeft gewijd aan het redden van kinderen die slachtoffer zijn geworden van meedogenloze mensensmokkelaars. Het verhaal heeft in Amerika veel aandacht getrokken en heeft de harten van het publiek geraakt, ondanks enkele onterechte kritieken die de diepgaande boodschap van de film overschaduwen.

Sound of Freedom
Still 'Sound of Freedom' via TMDB

Waarom krijgt "Sound of Freedom" zoveel kritiek?

De film heeft onterecht veel kritiek gekregen vanuit linkse media en is zelfs verbonden met absurde complottheorieën. Ondanks deze tegenstand is de film in Amerika een groot succes geworden, en het wekt nieuwsgierigheid op hoe de Nederlandse kijkers zullen reageren. De kritiek lijkt wellicht voort te komen uit afgunst, omdat de film buiten de grote studio’s om op een unieke manier tot stand is gekomen. Eerder spraken we exclusief met de regisseur van de film, Alejandro Monteverde, waarin hij inging op alle kritieken en de passie achter het project.

LEES OOK | Interview: Alejandro Monteverde over het onverwachte succes van “Sound of Freedom” (Exclusief)

"Sound of Freedom" vanaf 13 oktober digitaal te zien

Angel Studio’s heeft zojuist de digitale releasedatum aangekondigd. Als je “The Sound of Freedom” eerder wilt bekijken dan anderen, kun je lid worden van de Angel Guild en vanaf 13 oktober 2023 toegang krijgen tot de film. Helaas is deze optie voorlopig alleen beschikbaar voor Amerikaanse kijkers. Met behulp van een VPN of een beetje geduld zal de film ebinnenkort ook voor de Nederlandse kijkers wel ergens digitaal opduiken. Vanaf 26 oktober draait “Sound of Freedom” in de Nederlandse bioscopen.

Ga jij “The Sound of Freedom” een kans geven en hem in de bioscoop bekijken? Of wacht je liever op de digitale release? Hoe dan ook, het wachten lijkt bijna voorbij te zijn, en binnenkort kunnen ook Nederlandse filmliefhebbers genieten van deze ware bioscoopsensatie uit Amerika. Laat je raken door het verhaal van moed en doorzettingsvermogen in de strijd tegen mensenhandel.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen