The Nerd Shepherd

Johnny Depp maakt Triomfantelijke terugkeer op Cannes: Zeven Minuten durende Staande Ovatie

Johnny Depp ontving een uitzinnige staande ovatie van zeven minuten tijdens de première van de openingsfilm “Jeanne Du Barry” op het Cannes Film Festival. De acteur, die sinds zijn langdurige juridische strijd met zijn ex-vriendin Amber Heard in 2022 niet meer in het openbaar is verschenen, hield zijn tranen in terwijl het publiek in Zuid-Frankrijk in langdurig applaus uitbarstte voor zijn vertolking van koning Lodewijk XV. 

Ook de regisseur en ster van de film, Maiwenn, brak in tranen uit toen ze kort het woord nam. “Ik wil dit moment delen met mijn geliefde, met mijn producent, met Le Pacte”, zei ze. “Het was een productie die moeilijk te financieren was en ik wil dit moment delen met mijn hele team in het hele theater.”

Depp werd bij zijn aankomst in Cannes verwelkomd door duizenden fans. Velen slaagden erin contact te maken met Depp, die vijf volle minuten de tijd nam om met zijn fans te praten voordat hij over de rode loper liep.

Still 'Jeanne du Barry' via TMDB
Still 'Jeanne du Barry' via TMDB

LEES OOK: “Back to the Future”-sterren Michael J. Fox en Christopher Loyd spreken zich uit over mogelijke reboot: “Doe wat je wilt. Het is jouw film. Ik ben al betaald.”

“Jeanne du Barry” is een film waarin Maiwenn de rol van Jeanne Vaubernier speelt, een vrouw uit de arbeidersklasse in het 18e-eeuwse Frankrijk die opklimt in de sociale hiërarchie en de minnares van koning Lodewijk XV wordt. Vanwege haar achtergrond wordt ze gezien als een paria aan het hof van de koning. De ondersteunende cast bestaat uit Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud en Pascal Greggory.

De film markeert Depp’s meest prominente acteerrol sinds het einde van zijn juridische strijd tegen zijn ex-vrouw Amber Heard in 2022. Hoewel de jury in het voordeel van Depp besliste, blijft de acteur aan de zijlijn van Hollywood staan als gevolg van de beschuldigingen van misbruik die tijdens het proces naar voren kwamen. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen