The Nerd Shepherd

“Back to the Future”-sterren Michael J. Fox en Christopher Loyd spreken zich uit over mogelijke reboot: “Doe wat je wilt. Het is jouw film. Ik ben al betaald.”

“Back to the Future”-sterren Michael J. Fox en Christopher Loyd laten in in een exclusief interview met Variety hun licht schijnen op een mogelijke reboot van de filmklassieker.

Fox maakt in eerste instantie duidelijk dat het hem allemaal niet zoveel uitmaakt. “Doe wat je wilt. Het is jouw film. Ik ben al betaald.” Daarnaast denkt de acteur dat het niet nodig is om een reboot te maken. “Ga je iets verduidelijken?” vraagt Fox zich af. “Ga je een betere manier vinden om het verhaal te vertellen? Ik betwijfel het.” 

Op de vraag of Fox ooit benaderd is om terug te keren in zijn rol als Marty McFly zegt hij: “Ik weet zeker dat iemand erover heeft nagedacht, maar op dat moment had ik te maken met een vroeg stadium van Parkinson, dus ik weet niet of ik dat überhaupt had willen doen. Direct nadat ‘Deel Drie’ het goed had gedaan, zouden er gesprekken over geweest kunnen zijn, maar ik was er nooit bij betrokken.”

Still 'Back to the Future Part II' via TMDB
Still 'Back to the Future Part II' via TMDB

Christopher Lloyd staat, in tegenstelling tot Fox, wel open voor een nieuwe rit in de DeLorean naar het verleden of de toekomst. “Ik zou graag een vervolg willen maken, maar ik denk dat Bob Zemeckis en Steven Spielberg het gevoel hadden dat ze het verhaal in de drie delen hadden verteld,” zegt hij. “Maar als iemand een briljant idee heeft dat een vierde film rechtvaardigt, zou het zomaar kunnen gebeuren.”

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen