The Nerd Shepherd

Geen derde Wonder Woman-film: einde aan speculaties over Gal Gadot’s terugkeer

Wonder Woman

Warner Bros. heeft aangekondigd dat er voorlopig geen derde deel zal komen in de uiterst succesvolle reeks Wonder Woman-films. Dit nieuws werd gemeld door Variety op basis van insiders bij de productiemaatschappij.

De twijfel rondom de ontwikkeling van Wonder Woman 3 heeft langdurig voortgeduurd. Onzekerheid werd veroorzaakt door de verschuivingen binnen het leiderschap van DC Comics, waar een jaar geleden Peter Safran en James Gunn aan het roer kwamen te staan. Deze twee iconische namen, eerder bekend van hun werk aan de Guardians of the Galaxy-reeks bij Marvel, hebben een ambitieus plan geformuleerd voor de toekomst van DC Comics. Dit strategische realignement heeft geleid tot onzekerheid rondom veel eerder aangekondigde projecten.

Wonder Woman 3 van de baan

Eind 2022 kwam naar buiten dat Wonder Woman 3 van de baan was vanwege creatieve meningsverschillen met regisseur Patty Jenkins, die verantwoordelijk was voor de regie van de eerste twee delen. Hoewel Gal Gadot, die de iconische titelrol in de filmreeks vertolkt, onlangs suggereerde dat er pogingen werden ondernomen om het project nieuw leven in te blazen, hebben insiders dit gerucht nu ontkracht in gesprek met Variety.

Wonder Woman
Still 'Wonder Woman' via TMDB

Spin-offserie "Paradise Lost"

Hoewel de toekomst van de Wonder Woman speelfilmreeks momenteel onzeker is, is er nog wel een sprankje hoop voor de fans. Er staat namelijk een spin-offserie op stapel genaamd “Paradise Lost,” die exclusief zal worden uitgezonden op de streamingdienst MAX. Het is belangrijk om op te merken dat deze spin-off inhoudelijk losstaat van de filmreeks en dus een eigen verhaallijn zal verkennen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen