The Nerd Shepherd

Win gratis kaartjes voor “The Exorcist: Believer” – De Engste Horrorfilm van 2023!?

Exorcist: Believer

Het is (bijna) oktober en dat betekent dat Halloween voor de deur staat. De perfecte tijd om jezelf onder te dompelen in de wereld van griezelige films, en dit jaar is er iets bijzonders om naar uit te kijken: “The Exorcist: Believer.” Dit langverwachte vervolg op de klassieker “The Exorcist” uit 1973 belooft een angstaanjagende ervaring te worden, en wij hebben goed nieuws – we mogen 3x 2 gratis kaartjes weggeven! Lees verder om erachter te komen hoe je kunt winnen.

“The Exorcist: Believer” vertelt het verhaal van Victor Fielding, briljant vertolkt door Leslie Odom, Jr., een met een Oscar genomineerde Tony-winnaar die bekend staat om zijn indrukwekkende optredens in “One Night in Miami” en zijn rol in de iconische musical “Hamilton.” Victor draagt een zware last op zijn schouders, want hij heeft zijn dochter Angela, gespeeld door de getalenteerde Lidya Jewett (bekend van “Good Girls”), alleen moeten opvoeden sinds het tragische verlies van zijn zwangere vrouw twaalf jaar geleden bij een verwoestende aardbeving in Haïti.

The Exorcist: Believer
Still 'The Exorcist: Believer' via Universal Nederland

Win gratis kaartjes voor "The Exorcist: Believer"

Om mee te doen, hoef je alleen maar onze Facebookpagina te liken en antwoord te geven op de volgende vraag: Welke acteur of actrice uit de originele “Exorcist”-film uit 1973 zal opnieuw te zien zijn in “Exorcist: Believer”?

Weet jij het juiste antwoord? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit artikel. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres opgeeft, want we zullen de gelukkige winnaars via dat opgegeven e-mailadres op de hoogte stellen! De kaartjes worden aangeboden door Universal Nederland.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om volledig GRATIS te gaan griezelen met “The Exorcist: Believer.” Vergeet niet om onze Facebookpagina te volgen, want daar houden we je op de hoogte van deze en andere gave winacties in de maand oktober. Laten we samen deze Halloweenmaand onvergetelijk maken met een dosis pure horror! Durf jij het aan?

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Comments 7

 1. Yvonne says:

  Ellen Burstyn

 2. Juliano Telehala says:

  Ellen Burstyn

 3. Rafaëla Ollargiu says:

  Ellen Burstyn

 4. Emre says:

  Ellen Burstyn

 5. Robert says:

  Ellen Burstyn

 6. Daryl Lohr says:

  Linda Blair

 7. Kevin says:

  Ellen Burstyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen