The Nerd Shepherd

WGA-staking treft opnames voor het 2e seizoen van Lord of the Rings: “The Rings of Power”

Volgens Variety zal het filmen van het tweede seizoen van de Lord of the Rings: The Rings of Power doorgaan zonder de showrunners J.D. Payne en Patrick McKay, dit alles is vanwege de aanhoudende WGA-schrijversstaking.

Regels van de WGA-staking schrijven voor dat schrijvers geen schrijfwerkzaamheden mogen uitvoeren, wat ook creatieve beslissingen op de set omvat. Met Payne en McKay afwezig zullen uitvoerende producenten die niet betrokken zijn bij het schrijven, evenals de regisseurs, de productie leiden. The Rings of Power is voor seizoen 2 verhuisd van Nieuw-Zeeland naar het Verenigd Koninkrijk, Variety merkt op dat het nieuwe seizoen een “bioscoopfilmniveau van omvang” heeft.

De Prime Video-serie is niet de enige serie die nog steeds aan het filmen is tijdens de staking. Seizoen 2 van House of the Dragon gaat ook door met filmen. Op andere plekken hebben meerdere late night-shows de productie stopgezet. Yellowjackets seizoen 3, Abbott Elementary seizoen 3, Big Mouth seizoen 8 en Cobra Kai seizoen 6 hebben hun schrijversruimtes gesloten. The Rings of Power seizoen 2 heeft nog geen releasedatum. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen