The Nerd Shepherd

Weekend Filmtip: Jason Momoa schittert als Bloeddorstige Wolf in Spannende Fantasy Horror Film “Wolves”

Elke week struinen we door de tv-gids op zoek naar dé filmtip voor het weekend. Deze week zitten fans van Jason Momoa goed op hun plek bij RTL 7. Op de zender is zondagavond namelijk de fantasy horror film “Wolves” te zien. 

“Wolves” vertelt het verhaal van Cayden Richards (Lucas Till), die in shock raakt wanneer hij zijn beide ouders thuis vermoord aantreft en het lijkt alsof hijzelf als weerwolf verantwoordelijk is voor deze gruweldaad. Overmand door angst slaat Cayden op de vlucht en begint een zoektocht naar zijn afkomst. Onderweg ontmoet hij Wild Joe (John Pyper-Ferguson), een mysterieus personage dat hem doorverwijst naar het dorp Lupine Ridge.

Still 'Wolves' via TMDB
Still 'Wolves' via TMDB

Eenmaal aangekomen in Lupine Ridge ontdekt Cayden dat alle inwoners van het dorp weerwolven zijn. Hij vindt werk bij een boer en raakt verliefd op Angelina (Merritt Patterson), een barmeisje. Echter, zijn leven neemt een angstaanjagende wending wanneer hij geconfronteerd wordt met de bloeddorstige clan van weerwolven onder leiding van Connor, gespeeld door niemand minder dan Jason Momoa. 

Met David Hayter aan het roer als regisseur, bekend van zijn indrukwekkende werk als scenarioschrijver voor films zoals “X-Men” en “Watchmen”, kunnen we verwachten dat “Wolves” opnieuw een zeer vermakelijke filmervaring zal zijn. 

Wolves is zondagavond om 21:00 uur te zien op RTL 7.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen