The Nerd Shepherd

Weekend Filmtip: The Simpsons Movie is zaterdagavond te zien bij Comedy Central!

Elke week speuren we door de tv-gids op zoek naar de ultieme filmaanrader voor het weekend. Dit weekend hebben fans van The Simpsons iets om naar uit te kijken. “The Simpsons Movie” wordt namelijk zaterdagavond om 20.30 uur uitgezonden op Comedy Central.

In de film wordt het meer van Springfield per ongeluk vervuild door een domme actie van Homer Simpson. De gevolgen zijn zo rampzalig dat de president besluit een enorme koepel over de stad te plaatsen, waardoor de inwoners volledig geïsoleerd raken. Ze richten hun woede op de Simpsons, die op miraculeuze wijze weten te ontsnappen naar Alaska. Ondertussen wordt het lot van Springfield bezegeld wanneer er wordt besloten om de stad met de grond gelijk te maken. Wanneer Homer een visioen krijgt, besluit hij alles op alles te zetten om zijn thuis en de bewoners te redden. 

De producenten van The Simpsons Movie hebben er alles aan gedaan om het verhaal van de film geheim te houden. Ze gingen zelfs zo ver dat ze elk deel van het script versnipperden nadat de stemopnames waren voltooid. De film was een groot succes en heeft miljoenen kijkers over de hele wereld vermaakt. Hoewel er plannen zijn geweest voor een vervolg op de film, is deze er tot op heden nog niet gekomen. Fans van The Simpsons wachten vol spanning af of er ooit een tweede film zal worden gemaakt. De serie zelf heeft al meer dan dertig seizoenen achter de rug en blijft populair bij jong en oud. 

“The Simpsons Movie” is een geweldige keuze voor een gezellige avond vol humor en avontuur. Het combineert de bekende personages en grappen uit de langlopende serie met een verhaal dat grootser is dan ooit tevoren. Of je nu een fan bent van The Simpsons of gewoon op zoek bent naar een vermakelijke animatiefilm, deze film zal zeker aan je verwachtingen voldoen. Zorg ervoor dat je zaterdagavond om 20.30 uur voor de televisie zit en bereid je voor op een avond vol plezier met “The Simpsons Movie”. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen