The Nerd Shepherd

Vijf memorabele Chandler-momenten van Matthew Perry uit de hitserie “Friends”

Matthew Perry

Het plotselinge overlijden van de geliefde ‘Friends’-acteur Matthew Perry heeft een diepe schok teweeggebracht in de televisiewereld. Matthew, wereldberoemd vanwege zijn vertolking van het personage Chandler, laat een onuitwisbare indruk achter bij vrienden, collega’s en fans over de hele wereld. Dit tragische voorval volgt slechts twee jaar na de langverwachte ‘Friends’-reünie en nauwelijks een jaar na de publicatie van zijn memoires.

In reactie op het plotselinge overlijden van de getalenteerde acteur Matthew Perry uiten zijn collega’s in grote aantallen hun oprechte medeleven. De castleden van ‘Friends’ delen warme herinneringen aan hun tijd met Matthew Perry, die als een van de centrale figuren in de serie talloze onvergetelijke momenten heeft gecreëerd. Ter ere van Matthew Perry en als een eerbetoon aan zijn indrukwekkende carrière als uitzonderlijk getalenteerde acteur, hebben we een selectie samengesteld van enkele van onze meest geliefde ‘Chandler’-scènes.

LEES OOK | Iconische Horror-Komedie uit de ’80s nu te zien bij HBO Max

Matthew Perry Friends
Still 'Friends' via TMDB

Julia Roberts sluit Chandler op in het toilet

Een van de meest hilarische gastoptredens in de serie was die van niemand minder dan Julia Roberts. In het zevende seizoen verraste ze Chandler door hem op te sluiten in de badkamer van haar huis. Het was onmogelijk om niet te lachen terwijl Chandler probeerde uit te leggen hoe hij daar belandde en de krankzinnige omstandigheden waarin hij verkeerde. Julia Roberts en Matthew Perry’s chemie op het scherm was absoluut briljant.

Chandler zit vast met Jill Goodacre

Dit is een ander gedenkwaardig moment waarin Chandler vast kwam te zitten in een ongemakkelijke situatie. In het vierde seizoen belandde hij in een pinautomaatruimte met het supermodel Jill Goodacre. Het resultaat was een humoristische mix van onhandigheid en komische timing waar Matthew Perry om bekend staat.

Chandler kan het niet uitmaken met Janice

Janice Litman, met haar kenmerkende lach, was een personage dat steeds opdook om Chandler het leven zuur te maken. Zijn moeite om het uit te maken met Janice en haar dramatische reacties waren absoluut legendarisch. Matthew Perry’s expressieve gezichtsuitdrukkingen en verbale capriolen tijdens deze momenten maakten ze des te gedenkwaardiger.

Monica vraagt Chandler ten huwelijk

Een van de meest ontroerende momenten in de serie was toen Monica eindelijk de knoop wilde doorhakken en Chandler ten huwelijk vroeg. Het moment dat Chandler dezelfde vraag stelde, was een prachtig hoogtepunt in hun relatie. Dit toonde de groei van Chandlers personage en was een van de emotionele hoogtepunten van de show.

Chandler krijgt de laatste zin van de serie

Het einde van ‘FRIENDS’ was bitterzoet voor de fans, maar het gaf Chandler Bing de eer om de laatste zin van de serie uit te spreken. Zijn simpele, humoristische opmerking, “Where?”, liet zien hoe Chandler altijd de meester was in het maken van mensen aan het lachen, zelfs tijdens emotionele momenten.

Matthew Perry’s optreden als Chandler Bing was van onschatbare waarde voor ‘Friends’ en maakte de show tot een van de meest geliefde sitcoms aller tijden. Zijn charisma, timing en komisch talent zullen voor altijd in onze herinneringen blijven voortleven. We eren zijn nalatenschap door deze vijf onvergetelijke momenten te koesteren en te blijven genieten van zijn briljante optreden in ‘Friends’.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen