The Muppets zijn terug in "The Muppets Mayhem": Muzikale serie vanaf 10 mei te zien via Disney+

TV en Series
donderdag, 13 april 2023 om 10:43
irxhhvktvbm9ybi6nlgf1ymmwp4
De Muppets zijn terug in de aankomende Disney+ serie, The Muppets Mayhem. De volledige trailer voor deze muzikale komedie is zojuist door Disney naar buiten gebracht, de serie is vanaf 10 mei beschikbaar via Disney+.
De trailer laat de terugkeer zien van The Electric Mayhem, de iconische rockband van de Muppets, terwijl ze zich voorbereiden om hun eerste studioalbum op te nemen. Het belooft een epische muzikale reis te worden waarbij de band wordt geconfronteerd met de huidige muziekscene en probeert om platina te behalen.
The Muppets Mayhem is ontwikkeld, geschreven en geproduceerd door Adam F. Goldberg, Bill Barretta en Jeff Yorkes. Het heeft een sterrencast, met onder andere muzikanten Tommy Lee, Lil Nas X, Zedd, Kesha en Steve Aoki, evenals acteurs Morgan Freeman, Sofia Carson en Rachel Bloom. De serie probeert de klassieke Muppets-humor naar een nieuwe generatie kijkers te brengen. Gebaseerd op de personages die zijn gemaakt door Jim Henson, zal The Muppets Mayhem zowel oude als nieuwe fans aanspreken.
The Electric Mayhem, bestaande uit zes Muppets, waaronder Dr. Teeth op zang en keyboards, Floyd Pepper op zang en bas, Animal op drums, Janice op zang en leadgitaar, Zoot op saxofoon en Lips op trompet, debuteerde voor het eerst in de eerste aflevering van The Muppet Show uit 1975. Nu, 45 jaar later, krijgen ze eindelijk de kans om hun eerste studioalbum op te nemen. Naast Lilly Singh bestaat de cast uit Tahj Mowry, Saara Chaudry en Anders Holm, die helpen om de chaos te beheersen.