Reboot van Nickelodeon-klassieker nog steeds in ontwikkeling: "Ik heb er mijn ziel en zaligheid in gestopt!"

TV en Series
dinsdag, 02 januari 2024 om 15:29
sikelxj9cpcup6eph4oyhvenflp
De populaire en iconische animatieserie van Nickelodeon, The Ren & Stimpy Show, krijgt een reboot. Hoewel de serie al jaren in ontwikkeling is, zorgt uitgerekend Bugs Bunny-stemacteur Eric Bauza nu voor een opleving. Bauza deelt via X zijn enthousiasme over de terugkeer van Billy West, die opnieuw zijn stem zal verlenen in de reboot van deze Nickelodeon-klassieker.
"We zijn enorm enthousiast om dit iconische merk opnieuw uit te vinden met een nieuw creatief team en onze partners bij Nickelodeon Animation Studio," zei Chris McCarthy, president van ViacomCBS Entertainment & Youth Group, in een verklaring in 2020. Sindsdien is het angstvallig stil rondom de reboot. Gelukkig gaf stemacteur Billy West vorig jaar een teken van leven toen hij via X op de vraag van een fan over de status van de reboot aangaf dat aankondigingen snel zouden volgen.
c8m4nae774vsn5azvn2bfarutdx 1140x570
Still 'The Ren & Stimpy Show' via TMDB
Bugs Bunny-stemacteur Eric Bauza zorgt nu voor een nieuwe opleving rondom de langverwachte reboot. Bauza liet via X zijn enthousiasme blijken over de terugkeer van Billy West, die opnieuw zijn stem zal verlenen aan de rebootserie. "Ik kan niet wachten om het te zien!" Waar de stemacteur op reageerde: "Ik heb er mijn ziel en zaligheid in gestopt."
The Ren & Stimpy Showging op 11 augustus 1991 in première als een van de oorspronkelijke Nicktoons, samen metRugratsenDoug. De cult Emmy-genomineerde animatieserie volgde Ren, een slechtgehumeurde Chihuahua, en Stimpy, een goedaardige maar niet al te snuggere kat. De serie werd bijna 100 afleveringen lang uitgezonden gedurende vijf seizoenen op Nickelodeon en eindigde in december 1995.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!