The Nerd Shepherd

Klassieke “X-Men”-serie maakt epische comeback en blijft trouw aan het origineel

X-Men

Voor de fans van de klassieke X-Men cartoon is er geweldig nieuws! De geliefde serie krijgt een verbluffende reboot en heeft afgelopen weekend tijdens San Diego Comic Con een eerste indruk getoond van wat we kunnen verwachten van de aankomende serie.

X-Men
Still 'X-Men '97' via TMDB

X-Men '97

Marvel Studios werkt momenteel aan een vervolgserie van “X-Men”, die de nostalgische sfeer van de jaren ’90-show zal behouden. De streamingdienst plant naar verluidt de release van “X-Men ’97” later dit jaar. De serie zal voortbouwen op het verhaal van “X-Men”, dat eindigde na het vijfde seizoen in 1997. Het is belangrijk op te merken dat Marvel Studios heeft bevestigd dat X-Men ’97 geen deel zal uitmaken van het Marvel Cinematic Universe. Fans kunnen echter uitkijken naar een terugkeer van de geliefde animatieserie die hen meenam op avonturen met hun favoriete mutanten uit de X-Men wereld.

Epische Intro

De oorspronkelijke X-Men-serie was een ware mijlpaal in de animatiewereld en wist miljoenen harten wereldwijd te veroveren met zijn meeslepende verhaallijnen en geliefde personages. Marvel Studios is vastbesloten om deze betovering te behouden en er een nieuw hoofdstuk aan toe te voegen. Maar één brandende vraag blijft nog onbeantwoord: zal de epische intro, die door velen wordt beschouwd als de beste tv-intro aller tijden, ook terugkeren?

San Diego Comic Con

Afgelopen weekend werden bezoekers van San Diego Comic Con getrakteerd op exclusieve beelden, en de eerste reacties waren zeer positief. Hoewel we zelf nog even geduld moeten hebben, kunnen we ons voorstellen dat een eerste trailer niet lang meer op zich zal laten wachten aangezien de serie gepland staat voor een release later dit jaar.

LEES OOK | 90’s Cultclassic “Biker Mice From Mars” krijgt een reboot: Ryan Reynolds uitvoerend producent

Ben jij ook verheugd over dit nieuws? Keek je vroeger altijd naar de X-men animatieserie? Wij waren in ieder geval enorme fans en kunnen niet wachten om opnieuw te genieten van de gedenkwaardige intro-tune en de klassieke, toonaangevende tekenstijl.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen