Eerste Aflevering van "Futurama" Seizoen 11 is nu te streamen via Disney+

TV en Series
maandag, 24 juli 2023 om 14:53
ltptcaasfrusbuyd24gc2tpdsrs
Vanaf vandaag is het elfde seizoen van Futurama te streamen, de serie keert na 10 jaar terug en herenigt de geliefde personages in een hedendaagse setting, waar Philip J. Fry, Bender, Leela, Professor Farnsworth, Hermes Conrad en de rest van de bemanning van Planet Express klaarstaan om kijkers te vermaken met hun kenmerkende humor. Het nieuwe seizoen sluit naadloos aan bij de huidige ontwikkelingen in de filmindustrie en belicht tevens de veranderende politieke situatie van het afgelopen decennium.
tlpssyftbh7lobx8btshr3fyled 1140x570
Still 'Futurama' via TMDB

The Impossible Stream

De eerste aflevering van Futurama Seizoen 11 pakt meteen een urgent onderwerp de staking van zowel de Writers Guild of America (WGA) als SAG-AFTRA. Onder de titel "The Impossible Stream" richt de aflevering zich op de kernpunten van de huidige conflicten in Hollywood. Royalty's, productieprocessen en cultureel erfgoed worden allemaal besproken in dit korte hoofdstuk over de veranderingen die televisie heeft ondergaan in het afgelopen decennium.

Intelligente Humor

Futurama blijft trouw aan zijn unieke en intelligente humor terwijl het ook de kritieke kwesties van vandaag de dag aansnijdt. Fans en nieuwkomers kunnen zich verheugen op een seizoen vol avontuur en maatschappelijke relevantie. De eerste aflevering van het elfde seizoen van Futurama is nu te streamen via Disney+
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!