Netflix onthult de allereerste officiële trailer van "Ferry: de Serie"

TV en Series
vrijdag, 06 oktober 2023 om 9:54
dscf6533
Op 3 november 2023 zullen fans van "Ferry" op Netflix getrakteerd worden op een gloednieuwe serie die hen mee terugneemt naar de duistere onderwereld van drugsdealers en gewelddadige confrontaties. De eerste trailer van "Ferry: De Serie" is onlangs uitgebracht, en deze veelbelovende sneak peek heeft alvast de verwachtingen opgeschroefd voor wat komen gaat.
In de hoofdrol zien we opnieuw Frank Lammers, die de rol van Ferry Bouman op zich neemt. Ferry is geen onbekende in de wereld van drugs, maar deze keer zien we hem in een nieuwe rol als beginnende xtc-producent die zijn weg probeert te vinden in de Brabantse onderwereld. Hij wordt vergezeld door een indrukwekkende cast, waaronder Elise Schaap, die opnieuw schittert als Ferry's liefje Danielle.
dsc 3581 1140x570
Still 'Ferry: De Serie' via Netflix
De serie belooft een verhaal vol spanning, actie en emotionele diepgang, en de eerste trailer geeft ons alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten. Het lijkt erop dat Ferry en zijn team, bestaande uit John (gespeeld door Raymond Thiry), zwager Lars (gespeeld door Yannick van de Velde), Remco (gespeeld door Tim Haars), en Dennis (gespeeld door Huub Smit), vastberaden zijn om de top van de drugshandel te bereiken.
Maar natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot. De onwrikbare drugsbaron Arie Tack, gespeeld door Steef Cuijpers, en een beruchte motorclub vormen serieuze obstakels op hun pad naar succes. De serie belooft een meeslepende kijkervaring te worden, waarin we getuige zullen zijn van heftige confrontaties, levensgevaarlijke keuzes en de duistere kant van het drugskartel.
De serie zal bestaan uit acht afleveringen, die vanaf 3 november 2023 exclusief te zien zullen zijn op Netflix. Dit biedt fans van het "Ferry"-universum de perfecte gelegenheid om opnieuw ondergedompeld te worden in de wereld van deze legendarische drugsdealer en zijn meeslepende verhaal.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!