Kevin Costner keert terug naar het Wilde Westen in de epische blockbuster "Horizon: An American Saga"

Films
donderdag, 05 oktober 2023 om 23:00
ywwva4trkw7f3wtbz81fe3fnrtc
De veelgeprezen acteur en regisseur Kevin Costner keert terug naar het historische toneel van de Amerikaanse Burgeroorlog, een omgeving die hem eerder al beloonde met Oscarroem voor zijn rol in "Dances With Wolves". Met zijn nieuwste project, "Horizon: An American Saga", neemt hij het publiek mee op een epische reis door de Amerikaanse westelijke expansie, zowel vóór als na de Burgeroorlog.
In "Horizon: An American Saga" worden de uitdagingen en intriges van deze epische reis belicht, die zich uitstrekt over een periode van 15 jaar. Van de voortdurende beproevingen door de onverbiddelijke krachten van de natuur tot de ontmoetingen met de inheemse bevolking die deze gronden bewoonde, en de vastberadenheid, en soms genadeloosheid, van degenen die de wildernis wilden temmen en koloniseren.
ifnrfdslmdlfs9xjem6wewm68gd 1140x570
Still 'Dances with Wolves' via TMDB
Kevin Costner's affiniteit met het Western-genre is onmiskenbaar. Na het enorme succes van "Dances With Wolves" lijkt het erop dat Costner als geen ander gedijt in de setting van het Wilde Westen. Zijn recente rol in de serie "Yellowstone" is opnieuw bewijs van zijn natuurlijke aanleg voor dit genre. Het is dan ook geen verrassing dat Costner opnieuw een grote stap zet in de wereld van de westerns met het ambitieuze tweedelige epische werk "Horizon: An American Saga".

The release dates for Kevin Costner's next film has been announced: "Horizon: An American Saga Chapter 1" will be released 06/28/24. "Horizon: An American Saga Chapter 2" will be released 08/16/24.

Image
69
Reply
Costner vervult niet alleen de rol van hoofdrolspeler, maar hij is ook de regisseur van deze groots opgezette film. Samen met een indrukwekkende cast, waaronder Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tatanka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt, en Jamie Campbell Bower, brengt hij het verhaal tot leven. De productie van de film wordt verzorgd door Costner zelf, samen met Howard Kaplan en Mark Gillard.
"Horizon: An American Saga" zal in twee delen verschijnen, waarbij het eerste deel op 28 juni 2024 en het tweede deel op 16 augustus 2024 in de bioscopen zal worden vertoond. Het belooft een cinematografisch spektakel te worden die fans van historische drama's en avonturenverhalen niet willen missen. Houd deze film zeker in de gaten, want het zou wel eens een van de grootste releases van volgend jaar kunnen worden.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!