Netflix's Tudum-evenement onthult een overvloed aan nieuwe content: Squid Game 2, Rebel Moon, One Piece en nog veel meer!

TV en Series
maandag, 19 juni 2023 om 12:57
9fs3p4etsbsu3j9kvb0jgjvn1jc
Op zaterdagavond waren de Netflix-sterren in volle glorie te bewonderen op het Tudum-fan-event in São Paulo. Het evenement, dat wereldwijd fans trok, werd gepresenteerd door Chase Stokes van "Outer Banks", Maitreyi Ramakrishnan van "Never Have I Ever" en Maisa van "Back to 15". Duizenden fans waren aanwezig op locatie, terwijl nog veel meer mensen over de hele wereld het evenement via het YouTube-kanaal van Netflix volgden.
Het evenement stond bol van de spannende aankondigingen, exclusieve beelden, trailers en clips. Bovendien waren er optredens van sterren en makers van de meest geliefde Netflix-series, films en games. We hebben de hoogtepunten die tijdens Tudum werden gedaan op een rij gezet:
"Extraction 3": Amper bekomen van "Extraction 2", heeft Chris Hemsworth al aangekondigd dat er een nieuw hoofdstuk komt in deze zenuwslopende filmreeks.
"Squid Game": De sterren van "Squid Game", waaronder Lee Jung-jae, Lee Byung-Hun, Wi Ha-jun en Gong Yoo, keren terug voor het volgende seizoen, samen met vier nieuwe gezichten.
"Emily in Paris": Lily Collins heeft een tipje van de sluier opgelicht over seizoen 4 van "Emily in Paris". Emily neemt de fans mee op een vakantie naar Rome...
"BERLIN": Het plan is om in één middag 44 miljoen te stelen. Bekijk de eerste teaser van deze nieuwe serie uit de wereld van "La Casa de Papel".
"All the Light We Cannot See": Maak kennis met Marie-Laure en Werner in deze exclusieve sneak peek van de aankomende verfilming van Shawn Levy's bestseller. Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en gaat over twee tieners die een geheime band delen, wat hun grootste hoop is in deze donkere tijden.
"3 Body Problem": Een spannend nieuw mysterie van de makers van "Game of Thrones" - David Benioff en D.B. Weiss - samen met Alexander Woo. Bekijk de eerste beelden van de aankomende serie.
"The Witcher": Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan en Joey Batey delen een gloednieuwe clip van het derde seizoen van "The Witcher".
"Avatar: The Last Airbender": Bekijk de kostuums en de nieuwe teaser voor de aankomende live-action verfilming van de populaire animatieserie.
"Rebel Moon": Zack Snyder geeft een exclusief kijkje achter de schermen van zijn epische nieuwe film, waarin we ook kort Michiel Huisman zien.
"One Piece": Het wachten is voorbij! Bekijk de eerste beelden van de live-action verfilming van de bestverkochte manga aller tijden.
"Stranger Things": Een vriendschap tussen twee actie-iconen die al meer dan 30 jaar standhoudt. Arnold introduceerde zijn "Terminator 2: Judgment Day"-mede-ster Linda Hamilton, die via video aankondigde dat ze zich bij de cast van "Stranger Things 5" voegt.
Het Tudum-evenement was een spectaculaire showcase van wat Netflix te bieden heeft. Met nieuwe seizoenen, films en verfilmingen van geliefde series en manga, zullen de komende maanden vol zitten met opwindende content voor Netflix-abonnees over de hele wereld. Fans kunnen niet wachten om hun favoriete sterren en verhalen terug te zien en nieuwe avonturen te beleven in de rijke wereld van Netflix-entertainment.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!